Nytt i lägenheten

Inrednig

I början av veckan åkte jag till en av mina favorit butiker där även min bästa kompis råkar jobba, IEMS ute på Väla. Dem har så himla mycket fint där och finaste snällaste personalen någonsin. Tanken var att bara få med sig lite nya skålar men jag gick därifrån med en vas och ljusstake också. "Fönstershoppa" är inte riktigt min grej...

Denna superfina vasen från ERNST som är så simpel och så fin. Jag sörjer fortfarande min Svenskt Tenn vad "Dagg" som Titus välte som kattunge så den gick i tusen bitar. Denna vasen från ERNST får fylla hålet av saknad från daggvasen tills nästa gång jag kommer upp till Göteborg och kan köpa mig en ny. Helt underbar!

Hur underbar är inte denna ljusstaken? Otroligt fin! Jag är så himla glad i den. Kommer från Mogihome och även den köpt på IEMS.

Och matchade till ljuslyktan från Mogihome följde även en ljusstake från ERNST med hem. Jag tyckte den var helt perfekt och passade så bra in hemma hos oss eftersom vi har en liten nyfiken katt som gärna hoppar upp vid ljusen. Perfekt att ljusstaken skyddar lite.

Små detaljer som gör mycket!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229