Hej

Tankar

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen nu. Det blir lätt ibland att livet kommer i mellan. Under en längre period har jag varit sugen på att göra en nystart med mitt bloggande. Jag har känt att jag aldrig riktig kommer till skott med vad det är jag egentligen vill uppnå med mitt bloggande och anledningen till att jag faktiskt bloggar försvinner.

Under många år har jag bloggat på massvis av olika portaler, jag skäms nästan över att säga att jag inte vet hur många bloggar jag äger. Jag har sedan länge älskat att uttrycka mig via skrift och bilder och därför har bloggarna bara blivit fler och fler för olika perioder i livet. Jag testade under tiden jag inte uppdaterat här att testa på en annan portal men kom tillslut fram till att Nouw passar mig perfekt för tillfället.

På den senaste tiden har jag känt att det har varit väldigt meningslösa inlägg från min sida. Exempelvis en bild på en tekopp där jag pratar om vädret och mitt pass på jobbet. Visst, det kan vara kul och läsa men det är inte det jag tycker om att blogga om. Min kärlek till bloggandet handlar framförallt om mitt intresse för foto som jag tyvärr lagt lite på hyllan de senaste åren. Jag äger två väldigt fina kameror med objektiv som jag låtit stå och damma på hyllan. Mitt intresse för mode och inredning, och självfallet lite inflikar på vardagen. Nu ska det ändras!

Därför har jag valt att arkivera mina gamla blogginlägg för att börja om. Jag ska blogga om vad jag tycker är roligt igen och göra det på mitt sätt utan att försökas dra med i min prestationsångest med att slänga upp ett inlägg varje dag. Kvalité framför kvantitet. Och självklart ska det vara roligt!

Jag tror detta kommer bli superbra. En blandning av foto, mode, inredning, och vardag. På mitt sätt!

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229