Då var vi tillbaka i Sverige igen då, känns verkligen inte roligt, vill bara tillbaka till sol och värme igen. Inga måsten och bara ha det riktigt skönt. Det är väl bara att komma tillbaka till verkligheten och börja jobba igen och få rutiner.

Just nu sitter vi på tåget ifrån Stockholm till Skövde, vi hade bokat flyg med Norwegian och ni som har hängt med på nyheterna vet att det varit strejk nu och såklart blev vårt flyg mellan Stockholm och Göteborg inställd. Vi läste det redan i natt när vi låg på hotellet i Bangkok och då var det bara att börja leta tågbiljetter hem. Det är lite jobbigt att det blev så men nu sitter vi i alla fall på tåget hem efter ungefär 4 timmars väntan på centralstation i Stockholm. Det gick ganska snabbt ändå för syrran som bor i Stockholm kom förbi en sväng så vi fick berätta om resan, det var kul då det inte blir så ofta att vi ses.

Flygresan gick ganska bra, jag lyckades dock inte sova någonting knappt, blev kanske max en timma. Josefin däremot sov nästintill 6 timmar haha. Jag hoppas jag kan somna ikväll i alla fall, har varit vaken i nästan 20 timmar i streck nu och i natt sov vi 3 timmar. Jag förstår inte riktigt vad jag går på nu för jag brukar alltid känna av att jag är trött men nu kan jag bara inte sova. Så jag hoppas verkligen på en härlig natt med mycket sömn. Vi kommer vara hemma ungefär vid 22-22:30, då ska jag krama om min lilla vovve.

Trots att jag väldigt gärna hade stannat i Thailand är det ändå lite saker att se fram emot nu. Den absolut största grejen för min del är att jag ska flytta hemifrån, det känns som att det kommer förändra både mig och mitt liv på många olika sätt, mycket positivt tror jag verkligen. Imorgon och på onsdag ska jag dessutom gå på två olika arbetsintervjuer, en utav dem hoppas jag mer på då jag förhoppningsvis kan kombinera det med mitt jobb som personlig assistent då jag vill vara kvar där, söker endast annat för att få mer jobb. Längre fram i maj har jag bokat Summerburst i Göteborg med ett härligt gäng.

Så just nu är verkligen allt hur perfekt som helst!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments