Header

Inser när jag försöker hitta några fina bilder från Miami Beach att det är mission impossible. Hej 👋😃


Likes

Comments

Vardagsrummet blir mörkt och ljust om vartannat på grund av alla moln som seglar över himlen. Vädret skiftar från soligaste ever till mulet och tråkigt lägligt till min semester. Omständigheter som jag inte kan påverka, omständigheter som jag därmed får acceptera. Idag ska jag njuta av det faktum att jag inte behöver kolla jobbschemat på 2,5 vecka. Jag får njuta av det faktum att jag har en helt ny pocket att läsa, en pocket som verkar jättebra! En god frukost, det ska jag också njuta av. Så, alltså, dags att starta dagen. Play. 

Likes

Comments
Likes

Comments

Snart är det sommarlov och ledigt i nio veckor. Helt ledigt får ju inte jag, som ska jobba en hel del, men känslan av att äntligen kunna stressa av är underbar. Jag vill gå ut på morgonen och fånga sommaren, andas in havsluft och äta frukost till musik på altanen. Jag vill att D äntligen ska komma hem och kunna krama mig varje dag och jag vill gå hem trött i klackar när solen redan är påväg upp. Jag önskar att jag kunde bromsa tiden, att jag inte på onsdag tar studenten om precis ett år. Kanske är det bara jag men känslan av att tiden rusar förbi skrämmer på något vis. Måste ju hinna leva också. Så jag önskar att jag får några trista dagar i sommar så att tiden går långsamt, kanske är det då man känner att man lever. När det känns som att tiden står still, när man hinner tänka att den faktiskt gör så. När lycka och även vardag bryts av tristess, då vet man att man lever. Tror att upp och nedgångar är nödvändigt för att kunna uppskatta och drömma.Likes

Comments

Jag startade dagen med god lång frukost för att sedan ta på mig kläder och ge mig ut på en promenad med Ville. Ligger i solen och lyssnar på dokumentär.


Likes

Comments


Det bästa är nog trots allt att utgå från sig själv, att se vad jag kan åstadkomma och låta det vara nog. Nu är det snart sommar -  tills dess ska jag ta hand om mig själv och min kropp.

Likes

Comments
Hallå jag är såååååå glad att snart får jag promenera och prata med min bästa katt! Tänk att ett år kan gå så fort, skrämmande. Men just nu känns det ganska, om inte väldigt, bra. 💓

Likes

Comments

Min nya klocka är i roseguld. Fin va?

Likes

Comments

Ska precis ta och tvätta mina sminkborstar.

Jätteviktigt! Schampo och balsam på de med äkta hår och bara tvål eller schampo på de som inte är päls.


Likes

Comments