Det blev en dag på spa idag. Jag och tjejerna tog tåget vid åtta tiden mot Falkenberg för att fira vår fina Hanna med spa och mys. Fyra timmar spenderade vi på Falkenberg strandbad, ett så fint ställe. Verkligen. I våra badrockar gick vi mellan de olika varma poolerna, fruktfatet och de sköna sängarna framför den öppna elden. Wow vilken mysig dag vi hade. Skulle inte tacka nej till spa imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er. Hur har er dag varit? Jag började min dag på gymmet med mamma. Tog slut på mina armar ännu en gång. Denna gång så pass mycket att jag knappt klarar av att peka var toaletten ligger.
Efter gymmet tog jag mig in till bibblan där jag mötte upp Sanne och Amanda för att slipa på vårt tal som ska framföras på FN-rollspelen nästa vecka. Riktigt nöjd faktiskt!
Väl hemma igen blev det ännu lite plugg, men nu har jag lagt ner för dagen. Sitter hemma hos krille och spelar Minecraft. Har blivit värsta gamern nu vet ni ;)

Bjuder på en bild från veckan. Tror jag börjar gilla färgen rött. Kanske ska satsa på den?

Likes

Comments

Tänt mina favorit ljus och lagt mig i soffan. Kroppen värker efter dagens träningspass. På fötterna har jag mina mysiga strumpor och håret är uppsatt i en hög tofs. Hjärtat dunkar hårt innanför bröstet. Jag lever.

Likes

Comments

Godkväll på er folket. Hur är det med er? Med mig är det bra, men jag är riktigt trött och frusen. De sista veckorna innan lovet gav mig rejält med stryk. Min kropp orkade helt enkelt inte med det. Jag har därför lovat mig själv att ta det lugnt under lovet. Göra det jag känner för och se till att komma tillbaka på banan igen.

Idag åkte jag och familjen till Ikea, drömde om stora renoveringsprojekt och köpte lite små saker. Vi var även borta på väla en stund och kollade runt lite. Jag har blivit helt kär i inrednings butiker. Skulle kunna gå runt och kolla på kuddar, blommor, ljus och gardiner hela dagarna om jag kunde.

Sedan jag kom hem har jag endast legat i soffan och vilat. Tänkte tagit mig ut på en springrunda i det fina vädret men motivationen var tyvärr inte tillräckligt stor idag. Bestämde mig istället för att ligga kvar i soffan ett tag till.

Ha det bäst, puss!

Likes

Comments

Torsdag kväll och jag är trött men lycklig. Lever på kärleken som infann sig i min kropp igår efter en super mysig kväll med Krille. Pinchos, godis och mys. Kan det bli bättre? Skrev även mina sista prov för denna veckan idag, fick till och med muffins av Barbara som belöning, goals. Nu återstår endast en lektion, sedan är jag ledig en hel vecka. Det ska bli riktigt skönt om du frågar mig.

Imorgon blir det sovmorgon och sedan skola i en och en halv timme. Därefter ska jag till stan med folket för att äta lite lunch då vår sista lektion blev inställd. Goals. I helgen blir det dessutom ett besök på IKEA. Kanske fyndar en säng, kanske inte...


Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Valentines day. En dag gjord för att visa extra mycket kärlek. En dag att visa kärlek för nära och kära, vänner och främlingar. Men alla hjärtans dag är även en dag då du borde visa kärlek mot dig själv. Glöm inte bort dig själv.

Idag vill jag berätta för min familj hur mycket jag älskar dem. Hur glad jag är för allt de gör för mig. Hur glad jag är att de vägleder mig igenom livet. Att de har gjort mig till den person jag är idag.


Idag vill jag berätta för mina vänner hur mycket jag älskar dem. Att de dag in och dag ut finns här för mig. Gör de dåliga dagarna bra och de bra ännu bättre. Jag vill tacka för alla skratt och alla tårar vi har delat. Jag vill tacka för alla fina minnen. Tack.Idag vill jag berätta för min pojkvän hur mycket jag älskar honom. Hur han lyser upp mina dagar och ger mig styrka och trygghet. Hur hans kramar får tiden att stanna och hur min kärlek till honom aldrig kommer sluta växa.Och innan dagen är slut vill jag hinna ställa mig framför spegeln och tänka på hur bra jag är egentligen. Att jag dag för dag tar mig igenom livet. Att jag för varje dag som går har lärt mig något nytt och förstått att jag kan ta mig igenom allt. Det kan du också. Jag lovar. Ta hand om dig.

Puss!

Likes

Comments

Tog mig igenom 5 km idag. Det va tufft men skönt efteråt. Kommer nog kännas rejält i benen imorgon, men det är gött.

Efter träningen blev det en semla, tyckte jag va värd det idag. Det är ju trots allt fettisdagen. Den va riktigt god. Bra gjort pappa. Eller snarare sagt, bra köp pappa.

Likes

Comments

Vaknade med en sten som tryckte över bröstet, en sten jag aldrig trodde skulle försvinna. Tänk va bra det är med snälla människor och träning ändå, för vips så var stenen borta. Tack!

Slutade skolan 14.10 idag, stack direkt till gymmet. Resterande av eftermiddagen och kvällen har endast beståt av plugg. Men nu är jag snart klar. Sängen väntar. Tisdagen väntar. Snart är det allahjärtans dag, ska du hitta på något kul?Likes

Comments

Nedräkningen har börjat på riktigt nu. Känns som att sportlovet är det ända som håller motivationen till att plugga uppe just nu. Det är tufft med allt plugg som lärarna lägger på oss. Inte konstigt man känner sig stressad när alla prov och inlämningar ska hamna precis samtidigt. Längtar till lugn och ro. Längtar till en dag då jag inte har någonting att göra. När jag kan känna mig uttråkad.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har varit vaken ett tag, men ligger fortfarande kvar i sängen. Är inte det de bästa med helgen då vet jag inte vad som är. Känner mig faktiskt för en gångskull ganska utvilad, så skönt. Ska snart dra mig upp och ta tag i dagen, vill bara ligga här en liten stund till. Det är väl okej?

Idag blir det en massa plugg. Högen av böcker är stor men jag ska ta mig igenom den. Det måste jag. Bara en vecka av slit kvar nu sedan är det lov. Det klarar jag. Du också. Lovar. Ikväll ska jag även iväg för att träffa ett gäng kompisar i stan, ska bli riktigt roligt.


Likes

Comments