USA del fyra

Under vistelsen i huset hann vi som sagt göra massvis med grejer. Vi åkte till olika shopping malls som fanns i närheten och inte var allt för långt bort. Vi hade några miles till en yacht club & beach som vi besökte ett antal gånger, bland annat, på julafton. Vi spenderade dagen med att sola vid beachen och sedan åt vi på TIkI restaurangen som låg där, ur mysigt. Besökte även en paradis Ö vid namn Sanibel Island. En magisk dag!!

VIDARE TILL MIAMI...

Efter två veckor i huset tog vi bilen ner till Miami där vi landade för över 2,5 vecka sedan. Vi bodde på ett hotell så när vi anlände till Miami lämnade vi väskorna på hotellet och fortsatte till Miami Beach och South Beach. Åt lunch där på shake shack, tog en promenad därifrån till beachen. Känslan när vi kom fram var wow. Havet var turkost och stora vågor vällde in mot land. Där tog vi det lugnt ett bra tag på stranden och tog lite bilder.

KEY WEST...

Den sista heldagen i USA spenderades på Key West. Bilturen tog över 3 timmar från Miami, men det var fint på vägen ut dit. Key West var verkligen helt magiskt, en ö där man bara var och husen var så små och gulliga i fina pastellfärger. Vi åkte till en fin strand och vi var nära att åka vattenskoter men det var tyvärr fullbokat för hela dagen.

Det var den bästa resan jag någonsin har varit på...

?Xx

?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229