Studenten

Dagen var 15 juni 2019 och det var min tur att ta studenten.

Vi började med champagnefrukost kl 07:00 hemma hos en tjej i klassen. Där åt vi massor av goda grejer, drack lite champagne och delade ut tallrikar med "Klassens". Jag fick klassens energi, vilket passar mig bra.

Efter den fantastiska frukosten tog vi bussen in till skolan där mingel och fotografering väntade. Eftersom att klassen var fylld av tidsoptimister så missade vi hela minglet men fotografen väntade som tur var!

Efter fotografering samlades klassen och alla lärare i våran salong på frisör där vi hängde, lyssnade på musik osv. En av alla roliga grejer på denna dagen var att vi även gjorde "klassens..." till våra lärare, vilket var väldigt uppskattat och dessa delade vi ut vid denna tiden. Vid klockan 12 hade vi bokat bord på Grappa där det blev studentlunch och under tiden vi satt där hörde vi även de allra första flaken som åkte runt i stan.

Vid 14 hade vi haft våran sista stund med lärare där de gjorde en sketch där de imiterade alla oss i klassen på ett humoristiskt (men inte elakt) sätt. Det var svin roligt!

14:00 - var det Aulasamling!

15:00 - UTSPRING

Utspringet var det häftigaste jag varit med om! Vilken känsla det var att springa ut från den skolan jag gått på i tre hela år. WOW.

15:30 - Studentmarsch till våra flak

16:00 - FLAK

17:50 - hoppade vi av vårat flak och skulle bege oss till våra mottagningar. Flaket var så sjukt roligt och känslan & energin där var på topp.

18:10 - kom jag hem till min mottagning. Mina föräldrar hade överraskat att ha hyrt hela restaurangen vid ån till min mottagning och denna location var magisk. Alla gäster hade i stort sett kommit och vi firade mig, åt mat, fikade, och firade ÄNNU mer. Min älskade familj höll tal till mig och jag grät så mycket! Är inte en känslig person och brukar aldrig gråta men 1 min in i talet så sprutade tårarna.

Jag var så glad under hela dagen och gick runt med en adrenalin kick konstant.


23:00 - Utgång

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229