Sommarlovets bästa (+)

Hej hjärtisar!

Eftersom att sommarlovet är slut (iallafall för mig) så har jag samlat ihop de 13 bästa händelserna för min del denna sommaren. En av dom kanske är från skolavslutningen menmen räknas som lov tycker jag! Kraaamisar

1. När jag och resterande nior tog graduation AND I DID THE DAB. Sjukt stolt är jag över mig själv att jag gjorde det inför så många människor. Speciellt eftersom att jag har scenskräck.

2. Jag har fått upp ögonen för bagels. Jag har alltid älskat mjuka bröd, men bagels slår ALLT! Dom är så sjukt goda! Äter dom varje morgon (haha lite besatt kanske)

3. Jag (Emma) har fotat jätte många fina bilder till både instagram och bloggisen. Älskar att kunna kolla tillbaka på såna här typer av bilder. Det är verkligen speciellt för mig.

4. Jag (som är lite av en badkruka) har badat i både Mälaren, som är iskall men även HAVET! Alltså jag är så nöjd med mig själv.

5. Jag har träffat Kissie denna sommaren. Hon var supermysig även fast jag tror att hon var lite stressad för att jag läste efteråt på hennes blogg att hon var tvungen att springa runt i stan och leta en klänning till hennes kompis bröllop. (jag stalkar inte, jag utreder!) Jag tyckte det var superkul att träffa henne och att jag dessutom VÅGADE gå fram. Det är långt ifrån alla som gör.

6. Jag har solat så mycket som det gått och har tagit varje tillfälle jag fått. Denna bild är tagen från ett utebad här i stan. Där hade jag och min syster en jätte mysig dag! Saknar jättemycket.

7. VARNING!! ÄR HELT OFIXAD OCH OBEREDD PÅ DENNA BILD!!!! Varför lägger jag då ut den kanske ni undrar? Jo för att detta sommarlovet har jag stärkt mitt självförtroende och självkänsla. Därför har jag försökt att skriva så positiva inlägg som möjligt för att sprida glädje till er som läser. Medan jag har stärkt mig psykiskt så har jag även märkt att folk är så rädda med att visa sin "ofixade" sida offentligt. Jag vet att detta är långt ifrån min snyggaste vinkel och jag har inte sminkat mig eller något. Varför ska man bara visa sin ytliga sida och den falska sidan? Jag har inte fullface makeup när jag sover eller på kvällarna när jag kollar serier. Men så fort jag lägger ut bilder på sociala medier ska jag ha lättklädda kläder på mig så min vältränade mage syns och min stora röv. Det man gör då är att man sänker andra människors självförtroende och för vad? För att få mycket likes och kommentarer? Där kan vi snacka ytligt. VÅGA visa er i alla era sidor för alla. Det kommer hjälpa dig själv och andra att stärka sitt självförtroende och självkänsla. Detta är precis lika viktigt som att säga sanningen och inte ljuga. Vad tjänar man på det egentligen? Alla kommer ändå få reda på sanningen tillslut så spar dig tid och energi i att visa för alla vem du är istället. Från insidan ut! <3

8. Vi flyttade denna sommaren vilket jag tycker är jätte roligt. Trivs mycket bättre här i nya! Jag fick även en ny säng, happy girl!

9. I somras så hann jag även med ett antal besök upp till Stockholm. Gud va fin den staden är och så fin som den är på denna bilden har Stockholm nog aldrig varit. Den absolut finaste kvällen jag upplevt i sommar!

10. Jag och familjen var ute på båtsemester i skärgården. Ett av stoppen var Vaxholm. Det är så fint där! Typisk sommarstad, den påminner mig faktiskt lite om Marstrand. Jag har varit i Vaxholm förut men då var jag liten så kommer inte ihåg någonting därifrån men får ni möjligheten tycker jag absolut att ni ska åka dit!

11. Något som var bland det mysigaste denna sommar var när vi var i Finnhamn. Det ligger i Stockholms skärgård och tillhör bland de finaste ställena jag någonsin varit på. Jag älskade verkligen Finnhamn och det gjorde ont i hjärtat när vi åkte därifrån.

12. Materiell lycka hehe. Älskar dessvärre sånt. Jag fick min absoluta dröm telefon! Aldrig varit så glad i mitt liv. Gud vad jag älskar den. DEN ÄR ROSAAAA!! Min förra är helt spräckt och slutade fungera så jag var i stort behov kan man ju säga. TACK, är så tacksam och glad för att jag har fått den, min babe.

13. Det sista "bra" som hände denna sommaren var definitivt London. Alltså gud, denna staden är svår att inte älska. Utbudet är ju enormt !! Det vart aldrig tråkigt, man kunde ju göra grejer hela tiden bokstavligen och man gick aldrig ensam vilket jag annars är van vid. Jag älskar iallafall London som ni kanske har märkt eftersom att jag bloggade därifrån i stort sätt dagligen. Trivdes så bra i London, skulle kunna stanna kvar föralltid. <3

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229