Sola på båten, speedway, äta glass och åka motorcykel

Igår var det tisdag och strålande sol med sommarvärme. Clara kom hem till mig för att muntra upp mig lite och så hade hon köpt vita rosor. Älsklingen <3
Mamma, Clara och jag åkte och köpte plocksallad och sedan åkte vi ut mot sumpan till båten. Där käkade vi och efter maten la Clara och jag oss i solen på fördäck.

Tror ni jag smörjde in mig? Nej! Hahaha det syntes ju sen. Det var en perfekt soldag för att solen sken hela tiden utan ett enda moln inom synhåll men det fläktade sådär lagom så man blev aldrig svettig. Så det var hur skönt som helst, med lite hov1 genom högtalaren swishade tiden förbi!

... lite senare bjöd pappa oss på glass! Passade perfekt med lite kulglass i det soliga vädret!
När vi ätit upp glassen traskade vi tillbaka till båten och spelade lite kort innan vi åkte in till stan igen.
Vi åkte förbi stadsparken och där finns det japanska körsbärsträd som jag älskar! Önskade att jag hade hunnit till Kungsan i år men tyvärr inte!

Senare på kvällen så stod det speedway på schemat. Det var nämligen premiär för smederna! Och VI VANN!! Vi låg under i stort sett alla heat men sista vann vi med en 5-1 vilket var det som behövdes för att vinna!
Sen körde vi moppe hem till David där jag fick åka med hans pappa på motorcykel!! Alltså det var såå roligt!! Topphastighet 140 ;)
Och det fick då avsluta dagen och sen var det bara hem för att sova!

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229