Snygga KILLTRENDER? (+/-)

Heeej hjärtan !! Som rubriken lyder så hade jag alltså tänkt hissa men också dissa killtrender. Så om dom är snygga eller ej får vi snart se. Enjoy

En fet HISS! Jag älskar verkligen när killar har stickade tröjor på sig i basic färger. Behöver absolut inte vara märkes kläder. Bara tröjan är svart, vit eller kanske marinblå? Marinblå är sååå snygg på i stortsett ALLA killar. Oavsett hårfärg så kan det inte bli fult!

Att ha skjorta under en stickad tröja är det verkligen snyggt? Ehhh ja!!? Bland det snyggaste som finns! Så det blir en hiss av mig på denna trenden också. Och sen dessutom om killen skulle vika upp ärmarna?? Herregud, sååå snyggt ju!

Chinos shorts/byxa, så sjukt snyggt. Asså verkligen 10/10! För det är verkligen såhär det lilla extra. Det ger outfiten en snyggare touch och det blir snyggare än vanliga jeans eller jeansshorts. Dessutom får killar grymt snyggt "ass" i byxorna, vilket tjejer äääälskar! Så killar det är såna här byxor som gäller framöver för dessa får definitivt en hiss av mig.

Adidas byxor, hmmmm vart ska jag börja? Jag förstår verkligen om man vill gå runt i adidas byxor sådär någon gång ibland. Till ICA eller skolan eller vad som helst är väl okej eftersom att jag vet hur skönt det är att inte gå runt i jeans. Jag personligen ÄLSKAR mjukisar. Så att ha dom någon gång ibland är väl ingen stor grej. Men att ha dom varje dag till skolan med någon stor och hängig hoodie får mig att undra om man inte har en gnutta smak i kroppen? Sen tycker jag inte att byxorna är speciellt snygga men samtidigt så finns det ju värre, men jag ger dom ändå en diss.

Vet inte om man kan räkna in detta i en trend men det har ju nästan med ämnet att göra antar jag? Hur killar ska ha håret. Som dom är så måna om. Hår hit och dit hela tiden hahah. Jag är inte jättebra på killars hår och jag är inte speciellt insatt i hur dom vill ha det eller hur det "borde" se ut. Sen kan jag ju se skillnad på snyggt och fult men hur killar vill ha håret kan man inte påpeka. Dom får liksom ha det som dom vill. Det enda jag kan sitta här och skriva är ju vad jag tycker är snyggt och inte och om ni väljer att lyssna på det eller inte är upp till er. Vad tycker då jag är snyggt? Jo, jag tycker det är as snyggt när killar har lite längre hår mitt uppe på huvudet och kortare på sidorna. Jag tycker inte om när killar har kort hår på hela skallen eller när det är såhär slickat, usch fy blä! Har dom naturligt lockigt är ju det VÄLDIGT snyggt men annars föredrar jag blonda killar. Dom tycker jag är snyggast, och blåa ögon !! Gaaahh perfektion på sån hög nivå.

Keps? Ja/nej? Vet faktiskt inte riktigt. Det kan vara snyggt men inte på vissa. Jag tycker att folk som inte har keps ser mer självsäkra ut och blir allmänt snyggare. Keps känns lite mer hipster och kan vara snyggt på tillexempel killar i 10-14 års åldern sen tycker jag bara att killar utan keps är snyggare. Så jag skulle nog säga diss.

Det jag vill uppmärksamma på denna bilden är killens jawline. Alltså hiss på denna "trenden" !! Det är så fruktansvärt snyggt så jag vet inte vad jag ska ta mig till, herregud! Men det är ju inte så om en kille INTE skulle ha de så skulle han vara mindre attraktiv bara för att han inte har det? Det är bara en liten detalj som är snygg men absolut inget en kille behöver sträva efter, du är snygg ändå!

USCH VILKA SKOR! DOM ÄR SÅ SJUKT FULA! FET DISS PÅ DESSA ALLTSÅ. Dom så kallade segelaskor. Är du 80 år är det väl en grej men snälla killar? Av alla SNYGGA skor så väljer ni dessa gubbskor? Varföööör??? Så fula uuuusch.. Inte ens marinblått kan rädda denna katastrof.

Magrutor? Jättesnyggt! Men absolut inte ett måste. Varför skulle jag som tjej sitta här och uttrycka mig som att det är ett måste med magrutor när det i själva verket inte är det? Det är definitivt inte ett måste hos flesta tjejer men om en kille nu skulle ha det så skulle man ju inte klaga. Men varför skulle jag klaga om killen inte hade magrutor? Det är inte direkt det första man tänker på hos en kille utan det är en små sak. Som att killar skulle säga att "min tjej ska ha stora bröst". Varför ska man sätta krav på människor? Vill du ha magrutor ha det, men känn det inte som ett måste utan det är upp till dig själv. Killar behöver verkligen inte vara smala för att tjejer ska gilla dom. Tro inget sånt för det spelar ingen som helst roll !!

Sista trenden tänkte jag faktiskt fet dissa. Jag hatar fiskehattar! Det är så fruktansvärt fult att jag kan inte fatta hur man skulle vilja ha det på sig? Sjukt hur man kan vara okej med att kolla sig i spegeln och ha en sån på sig, så sjukt fult! Inte snyggt till en enda outfit, man kan inte rädda outfiten med dom snyggaste byxorna eller tröjan för den delen. VARFÖR FINNS DOM ENS? Så äckligt fula, hett tips till just dig: ta aldrig på dig en sån här hatt!

Detta var de 10 killtrenderna jag tänkte ge min åsikt om. Vi hörs i nästa inlägg, kramisar! <3

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229