sälen dag 4

Idag blev det "sovmorgon" för oss alla här i sälen eftersom morbror Nicke endå skulle åka hem och vädret inte skulle bli det bästa. Vi åt frukost vid kanske halv nio / nio? Världens bästa morbror hade då traskat iväg för att köpa färskt bröd till allihopa. Han kom tillbaka med en påse full med olika typer av frallor. Kräsen som jag är ville jag inte ha något bröd som varken hade frön eller som var lite grovare. Utan jag tog den ljusaste frallan som var riktigt god. Efter frukosten tog vi tjejer det lite lugnare och sen gick jag och morsan upp till liften vid ungefär halv elva. Vi hade den turen att vi mötte farsan och brorsan precis vid liften och vi bestämde oss då för att åka lite tillsammans. Vi åkte kanske 5 åk och sen sa farsan att han ville bjussa på varm choklad med grädde vilket är ett måste när man är uppe i sälen. Vi fick även varsin kanelbulle och det var verkligen riktigt gott. Tack pappa <3

Sen åkte vi några åk till och beslutade oss sen för att åka tillbaka till stugan. Det har snöat HELA dagen så det har blivit betydligt mycket mer snö. På toppen är det riktigt dimmigt så man ser inte ens fem meter framför sig vilket gör det svår åkt. MEN backarna har inte varit bättre och jag är riktigt glad över att det är mer snö nu.

Efter lunchen åkte jag med mormor, morfar och Emma ner till byn för jag behöver nya gummisnoddar till tandställningen och morfar behövde superlim. Han hittade sitt lim men jag fick inga gummisnoddar då det inte fanns någonstans. Inte på apoteket eller tandläkaren?? Inte ens tandläkaren.

Sen åkte jag, farsan och Alle tillbaka till backarna och åkte ett tag. Sen vi kom tillbaka har jag bastat, duschat, gjort sallad och bloggat lite. Snart ska vi äta mormors pastagratäng, hur gott?? Sen senare ikväll ska vi mysa framför maria wern som börjar kl nio. Då ska jag nog unna mig lite ben and jerrys. Får se om jag kanske blir för mätt kan inte bestämma något än hahah.
xo Ebba

?Xx

?

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229