sälen dag 2

Idag blev jag väckt innan åtta. Det var bara att kliva upp för frukost med alla innan det var dags att dra oss iväg till backarna. Solen sken när vi vaknade men försvann snabbt och vädret på förmiddagen var hemskt. Svin kallt, jätte blåsigt och nederbörd. Från 9 till 12 så åkte vi skidor med Lexi. Hon hade också varit uppe så vi bestämde oss för att åka tillsammans innan hon senare på dagen skulle åka hem. Okej, vi åkte ärligt till lite efter elva för att sen sätta oss på mc donalds för att det inte gick att åka.

Sen när jag kom till stugan så var det dags för lunch. Världens godaste kyckling gryta med ris blev det idag igen. Efter lunchen spelade vi spel och sen gick jag upp på loftet för jag var så trött. Jag la mig i sängen under täcket med underställ + hoodie för att jag var kall. Hemskt. Jag vaknade sen två timmar senare...
Då var det dags för vissa av oss att ta oss ut i backen igen. Klockan var väl runt 4?? Så jag, pappa & Alex tog oss ut för lite eftermiddagsåkning. Super mysigt var det och vädret har ALDRIG varit så bra som denna eftermiddagen här i backen. Allt gick bra förutom att jag ramlade på ett hopp i pink park. Vi hade med oss kameran så vi tog bilder och filmade när vi åkte. När vi kom tillbaka till stugan så hade min morbror kommit som stannar i två nätter. Superkul! Nu har vi ätit tacos och sitter vid tvn och kollar på Johan Falk. Hörs imorgooon!
xo Ebba

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229