Roadtrips och restaurang mat

/////hej alla underbara, fina fina ni. /////

helg är verkligen det mest älskade som kan hända på en hel vecka. alltid lika välbehövligt och skönt. jag har haft en lugn och skön helg med fokus på att bli frisk, men mycket har jag faktiskt hunnit med trots det.

FREDAG

Träffade vänner efter att jag och Emma ätit middag på Max. Älskar att ha körkort och frihetskänslan som det tar med överallt. Sen åkte vi och handlade, vilket slutade i kaos haha men tillslut kom vi hem. då var det bara för mig att fixa iordning mig, hitta klädsel och allt sånt roligt. sen gick jag och Jennifer till Ying och träffade Emelie där och sen kom det fler vänner under kvällen. Riktigt kul var det.

LÖRDAG

Tog en rejäl sovmorgon vilket resulterade till sen frukost, ännu senare liten lunch och lite knäppt med maten men det gick bra. På eftermiddagen så fick jag massage vilket var dröm-skönt! Verkligen så avslappnande. vid 18 hade Jennifer bokat bord på Gränden så hon, jag och Tamika träffades där precis innan. Vi beställde mat, jag tog en mozzarella pizza, Tamika tog en hamburgare och Jennifer en Moules-pasta. Efter vi ätit blev det roadtrip som det så töntigt heter ;) ! ! sen skjutsade vi Emma och hennes kompis till några andra vänner. När klockan var 22 åkte vi hem till Jennifer och kollade på någon ny film men då ringde min kusin och kollade om jag skulle festa eller köra så jag skjutsade ner henne och hennes vänner till stan efter 23. Under natten skjutsade jag lite vänner hit och dit samt hämtade Emma och hennes kompis och åkte hem för att sova.

SÖNDAG

Idag var det...gissa... VALDAG. Det visste ni inte, right? Svårt att missa i dessa tider. Jag har tvättat håret, röstat, varit hos mormor och morfar. När jag senare kom hem gick vi för att rösta och sen åt vi äpplepaj, så sjukt gott!!! Så det var väl pretty much min helg, ska kanske kanske plugga ikväll om jag "hinner" = orkar. Kolla på valvakan och äta middag om ett tag säkert. Packa min skolväska så att jag inte kommer senare än vanligt till skolan, är verkligen största tidsoptimisten och kommer alltid sent för jag väljer att gå upp så sent så att jag hinner sova så länge jag kan. Sen slutar det med att jag springer runt och borstar tänderna samtidigt som jag borstar håret, tar på mig det sista, packar väskan, knyter skorna och pratar med Jennifer i hörlurarna. Standard varje morgon haha. Men antar att det blir så eftersom att jag inte har någon buss att passa? Hahahh kram på er ha en fin kväll

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229