Resor 2018

Hej kära läsare. Hoppas att ni mår bra!

Jag tyckte det var dags att numera 2018, ännu en gång fast med roliga grejer; nämligen resor! Så här tänkte jag visa vilka roliga resor jag var på under 2018.

BARCELONA, SPANIEN

Redan den 2 januari åkte jag med familjen till Barcelona. En fantastisk resa och vi hade värme i januari redan?

LINDVALLEN, SÄLEN

Inte en riktig "resa" kanske men en weekend till Sälen för rolig skidåkning. Åkte med pappa och morbror, Alexander blev sjuk tyvärr och kunde inte följa med..

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Åkte ut med båten i Stockholms skärgård vilket var helt magiskt. Vädret var fantastiskt och det blev sol, bad, båtliv och avkoppling efter stressiga veckor och månader.

LONDON, STORBRITANNIEN.

På höstlovet åkte jag och Emma till London, ensamma. Det var bådas första helt egna resa. Vi var borta hela veckan och hade det helt magiskt. En grym resa!

USA

Den 9 december åkte familjen till USA och Florida för att vara mer specifik. Vilken jäkla resa! Den var så himla underbar. Tre veckor på olika ställen i Florida med älskade familjen. Vi flög till Miami, hyrde bil och åkte lite norr om Miami till vårat första boende i Fort Lauderdale, två nätter, sen åkte vi till Orlando två nätter, därefter mot Cape Coral där vårat hus väntade och vi bodde där i två underbara veckor. Sist men inte minst, Miami. Där vi en av dagarna var ute på Key West, rena drömmen!!

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229