PÅSKAFTON

​Såhär såg mitt påskägg ut imorse.

Idag vaknade jag runt 9 tror jag. Efter ett tag på youtube kom pappa in och sa att dom höll på att göra frukost så gick jag upp för att fota litegranna. Sedan kom Emma och Alexander in för att fråga om vi kunde leta efter påskägg vilket jag inte hade något emot alls. Men först fick Emma hjälpa mig fota lite. Vilket hon väldigt ofta får (förlåt Emma men du är grym, love yaa) 

Jag hittade mitt ägg sist men endå på en gång. Ägget var väldigt stort och innehöll världens goaste godis (som jag själv plockat) en ny hårborste som jag ​verkligen ​behövde. Och det sista var en smink borste från elf (!). Det var en sneskuren till rouge, perfekt och väldigt kompakt. Hade tänkt att testa den lite senare idag när det är dags för att fixa sig. 

Efter att vi alla hade öppnat innehållen av äggen så var frukosten precis klar. Mamma hade gjort (glutenfria) amerikanska pannkakor som vart dööö goda. Till pannkakorna åt jag fruktsallad, äpple, mango och ananas. På pannkakorna hade jag vaniljglass och frysta hallon. Såå gott var det och super mysigt med en frukost som vi alla satt och njöt av tillsammans. 

Planerna för dagen är att om cirka en timme ska jag ta mig till gymmet för lite träning, skönt. Sen måste jag packa idag också eftersom att jag åker imorgon och jag har inte ens börjat packa än, hehe. Menmen det hinns nog med. Hoppas eran påskafton kommer att bli lika bra som min. ​Glad påsk på er!

​xo Ebba

​Xx

Gillar

Kommentarer

hodahawazali
hodahawazali,
ebbakarehag
ebbakarehag,
Åh tack detsamma!! 😊
nouw.com/ebbakarehag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229