Mysiga fredagen med vänner

Hej på er !!

Igår fredag var en jättebra dag! Började skolan på morgonen och klippte mig!! Cirka 5 cm, så skönt. Hatar när håret kommer till den här mellan längden, hittar ingen inspiration och hatar det bara! Så det blev en härlig uppfräschning.

Efter skolan hängde Theo och Jennifer med mig hem och vi pluggade lite svenska, pratade en massa, åt glass och hade det jätteroligt. När dem hade åkt hem åkte jag med pappa och vi sprang 5 km. Så skönt verkligen och när jag kom hem duschade jag och tog sen moppen till Clara och hämtade henne. Hälsade på hennes sötaste hund dior som hoppade upp på moppen haha.

Vi tog sedan moppen till Ica för att handla middag och mys till kvällen. Väl där mötte vi upp David och Ludde som också skulle vara med på kvällen. Vi köpte mat och godis och åkte tillbaka till Clara för att äta.

Efter middagen spelade vi kubb och hängde. Sen gick vi till några kor i närheten där Clara bor. Hon fyller ju idag så hon bestämde att vi skulle dit. Det var mysigt endå!

Avslutade kvällen sen med att ta moppen hem och sen blev det en lugn kväll innan jag var så trött att jag somnade.. standard när man är en trött själ. Hoppas ni iallafall haft en härlig fredag!! Det hade jag,

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229