My weekend

Tjena!!!

I helgen hann jag faktiskt med en hel del roliga grejer, minst sagt. I fredags kväll åt jag middag med tre svenska tjejer som också är au pair här i Needham. Vi åt på en super härlig nyöppnad restaurang som heter Cook. Maten var verkligen god och vi alla hade det bra.

Lördag- började lugnt. Jag sov ut, åt frukost, facetimea med familjen och sen åkte jag och Rebecca till IKEA! Hur kul? Framförallt, HUR gott? Jag har länge kunnat d ö d a för köttbullar med brunsås och lingon & i lördags fick jag det äntligen!

Efter mate åkte vi till ett mall och gick i lite affärer. Jag fick med mig två hoodies från champion samt ett pass fodral från Guess, supersnyggt! Sen var det dags att åka hem igen då jag jobbade kväll. En riktigt bra och varm (30 grader) dag.

Söndag- Jag sov ut ännu en gång, vilket alltid är skönt, sen fixade jag på rummet med lite nya grejer som jag köpte på ikea. Pratade med familjen hemma i Sverige, älskar! På eftermiddagen åkte jag och min amerikanska familj för att spela lite tennis. Samma här, i trettio grader och strålande sol. Det var riktigt roligt!

Efter tennisen var det bara hem och duscha och byta om för jag hade planer med Rebecca. Vi åkte först till Whole Foods, köpte mat och snacks & sen körde vi till Wellesley College där de har en underbar park precis vid vattnet. Super vackert var det och vi satt och hade picknick i kvällssolen.

Vi tog lite bilder på oss själva innan vi åkte till target & sen hem till mig för myskväll framför serie. Perfekt avslut på en perfekt helg.

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229