Mina planer för dagen

Heeej på er alla fina! Nu har vi äntligen påsklov och jag kunde inte vara gladare.

I fredags hade vi nationella i svenska och för att fira att det gått bra gick jag och Jennifer till redfellas och åt lunch. Jag har verkligen fastnat för deras sjuka sallader! Sen åkte vi hem till henne ett tag och sedan tog jag bussen hem till mig för att köra ett tabata pass och sedan fixa iordning mig till att familjen skulle ut och äta på Pinchos. Jag älskar verkligen hela grejen med pinchos och har redan varit där 3 gånger sedan dom öppnade här. Sen gick vi och bowlade och köpte naturgodis vilket jag inte ätit på sjuuukt länge. Inte så konstigt kanske?

Helgen bjöd på en trip till Västerås och lite jobb. Jag har även tillsammans med min syster sovit hos mormor och morfar vilket var mysigt såklart! Jag var även på ett samtal på bup som jag nästan sov bort haha ;´) men jag hann så det var ingen fara.

Planerna för dagen är att jag nu ska gå och fixa iordning mig för att jag och Jennifer ska ut och äta lunch tillsammans och de blir nog de klassiska, redfellas! Lite senare ska jag åka hem till Mathilda och vi ska ha sleepover vilket ska bli så mysigt!! Inte träffat henne på så sjukt länge så jag saknar den klumpisen <3 Hoppas att ni alla får en bra dag, kram

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229