MIN SMINKRUTIN

I detta inlägg kommer en massa bilder där jag visar hur jag sminkar mig till vardags (om jag nu sminkar mig). Jag kommer även skriva lite längre ner vad jag använder och i vilken ordning osv. Jag sminkar mig långt ifrån varje dag men det är såhär jag gör om jag nu sminkar mig...

Det första jag alltid gör är att återfukta huden. Jag använder då min nivea soft, vilket jag rekommenderar starkt!! och sedan en ögonkräm som kommer ifrån märket L300.

Jag börjar med en foundation av något slag. Väldigt ofta använder jag denna som även har lite pigment i sig så man inte ser ut som en snögubbe, och jag använder min beautyblender eller foundation/concealer borste.

Sen tar jag ett puder ifrån maybelline med en liten borste och applicerar det bara runt ögonområdet för att jämna till det lite.

Sen efter det så använder jag mitt "NYX Powder Foundation" för jag tycker det är mycket bättre än vanligt puder och huden blir mycket mer matt. Jag applicerar ofta mitt foundation puder med ecotools borsten eller med den lilla saken man får med pudret.

Sen är det dags för bronzer och jag använder ett ifrån BH COSMETICS i färgen DIVA. Det är ett sjuuuuukt bra bronzer, den ger verkligen perfekt resultat! Jag applicerar den med en real techniques borste.

Efter bronzern är det dags för rouge. Jag använder till vardags den ljusaste färgen ifrån contour & blush palatten som också kommer ifrån bh cosmetics. Jag applicerar den med real techniques blush brush.

Till det sista jag använder i min vardagliga sminkrutin är highlighter. Bara för att sätta pricken över i. Resultatet blir liksom det där lilla extra och jag älskar det.

KLAAAAAAAAART!! :))

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229