Min påskisaftoon

Heej!! Idag är det sista dagen på detta påsklov vilket helt ärligt känns sådär! Men detta inlägg ska inte nånstans bli deppigt utan jag tänkte berätta och visa lite bilder från i lördags när det var påskafton.

Dagen började med jobb kl 8 och då var jag hyfsat pigg och sen gick hela jobbdagen ganska fort. Sen var det bara hem duscha, sminka mig och välja outfit till ett påskfirande. Jag tvättade alltså håret, fönade det, sminkade mig och klädde på mig på 50 MINUTER!!! Whaat? Alla blev helt chockade och jag var till och med klar innan min syster haha! Men sen när vi kom till mormor och morfar så fick vi påskägg :)) älskar påsken den är så mysig! Efter det blev det kalkonmiddag med hela halva släkten. Kanonmysigt var det verkligen och till efterrätt så hade mormor gjort tårta som jag inte riktigt vågade äta för det är kind of på min not to eat list MEN jag åt av det godis jag fått av mamma och pappa så jag tyckte jag var duktig endååå hihi!

Senare på kvällen var det planerat att jag och en kompis skulle vidare på en fest men min kompis backa ur sista sekunden för hon kunde inte, så det var verkligen jätte tråkigt men jag skulle upp tidigt dagen efter för jag skulle jobba så det kanske inte gjorde något? Vem vet?

Här kommer i varje fall bilder från i lördags och jag hoppas att ni haft en otroligt bra påsk! Kramis

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229