Matställen i Göteborg

Hej gänget!
Sitter i detta ögonblicket på tåget påväg hem från Göteborg och världens bästa helg hos mina favoriter. Tre hela dagar i den roliga staden med shopping, god mat, massor av kärlek och glädje, Liseberg och pyssel senare så har jag bestämt mig för att visa lite av vad och vart jag har ätit för jag kan verkligen rekommendera ALLT! Har inte gått hungrig om man säger så..

📍Location: Condeco
Adress: Drottninggatan 47, 411 07 Göteborg

Passar perfekt som en shoppingpaus då det ligger precis i NK på Drottninggatan. Ett perfekt lunchställe men också ett mycket mysigt fik. Jag åt deras soppbuffé där det ingick två olika soppor, surdegsbröd, en krämig basilika pasta, melon, sallad, kikärtssmör, krutonger, kaffe och kaka (brownie med maräng). Efter den otroligt goda soppa så köpte jag självklart en ”Brancookie” som den hette pga —> jag älskar kakor. <— den var fantastisk.

Dagen efter åt vi frukost på...
📍Location: da Matteus
Adress: Vallgatan 5 411 16 Göteborg

De hade allt att erbjuda till en lyxig frukost samt en smarrig lunch. Miljön var definitivt 5/5.

📍Location: JOS
Adress: Lilla Kyrkogatan 3, 411 15 Göteborg

Är du sugen på en fräsch sallad, acaibowl eller varför inte en kyckling smörgås? Ett magiskt ställe med grym mat. Rekommenderas starkt!

📍Location: Joe Farelli’s
Adress: Kungsportsavenyen 12, 411 36

Denna restaurangen har ALLT man kan tänka sig. Pasta, pizza, sallad, hamburgare. Det finns definitivt något för alla. Jag tog en clubsandwich, den var jättegod.

/ som sagt så rekommenderar jag verkligen alla dessa ställen och är ni i Göteborg är dessa de ultimata ställena att gå till. Frukost, lunch, snack/mellis, fika & middag. /

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229