MAKEOVER

Äntligen har jag fixat fint i alla mina lådor som tidigare varit kaos. Alltså herregud. Jag har varit på Ikea idag och helt plötsligt hade jag en massa grejer med mig hem. Undrar vad som hände där? Jag har iallafall fixat och donat i mina lådor, där jag har smink och lite andra random grejer såsom handsalvor osv.

Annars har dagen varit rätt okej, lite ångest måste jag ändå säga med mat och sådär men det har jag varje dag så inget nytt där. Vi åt lunch i Västerås och jag tog köttbullar med både lingonsylt och brunsås vilket var extremt jobbigt men jag överlevde! Vi klarar att bli friska hörrni. Jag ska klara det förr eller senare.

Igår kväll hängde jag med ett gäng vänner och vi åt tacos och hade mello mys och planerade inför en eventuell resa i sommar. Sååå kul och verkligen något att se framemot.

Imorgon bar det av mot Stockholm för ett ångestladdat möte men mamma är med mig hela vägen. I bilen ska vi äta pesto pasta (!!) vilket jag redan har grov ångest för.

Men det sista jag tänkte skriva för detta inlägg är iallafall att när jag var i Göteborg så köpte jag en målarbok (typ) och alltså jag ÄLSKAR den. man färglägger olika mönster och det är så skönt. jag gör det dag in och dag ut så jag är helt besatt verkligen.

Puss på eeer hoppas ni får en grym vecka!

​Xx

Gillar

Kommentarer

hellan
hellan,
haha gud det där måste jag också ta tag i... men vad bra det blev! Och vännen, kämpakämpa! Tänk att det där är mat folk äter varje dag och att din kropp behöver och mår bra av den. ❤️💖nouw.com/hellan
ebbakarehag
ebbakarehag,
ellerhur, man tänkter alltid på att det är så stökigt och jobbigt men inte gör man något åt saken? skumt. och att vi måste inse att maten inte är fienden det är ju anorexin. kämpakämpa du med, du klarar det 💗💗nouw.com/ebbakarehag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229