Köpa drömfångare och övningsköra

Heeej kompisar!! Det var ett tag sen. Mår ni bra?

Kolla vad lilla jag har gjort idag! Eller vad jag bland annat har gjort idag. Jag och papi har varit ute och övningskört ikväll. Gah jag mår så bra av det! Alla tankar, funderingar och negativitet försvinner och allt man gör är att köra bil. Idag var premiär turen för mig i en automatbil och va lite nojig innan men sen körde jag bara och det gick SÅ bra. Dessutom var det SÅÅÅ lätt. De va bara att gasa och bromsa, inga konstigheter såsom koppling och växling! Haha nu hatar jag manuella bilar. Men har endå som plan att ta körkort på manuell så att man får köra både och.

Idag har jag även varit på ett ställe som heter Åsby nånting? Där gick jag runt och kollade ett tag och hittade som vanligt massvis med grejer. Jag beslutade mig för att köpa en drömfångare som va sååå fin! Jag är helt kär. Hoppas att den kan hjälpa mig att slippa mina hemska drömmar så att jag kan få lite sömn på natten.

Men hörrni... vad har hänt med vädret?? Det är liksom maj och inte speciellt roligt eller soligt väder. Mår dåligt över det ju haha. Solen är mer än välkommen nu.

Tänkte avsluta detta med en rolig nyheeet. Eller nyhet och nyhet hehe; nästa fredag ska jag till frisöreeen. Äntligen!! Mitt hår är inget jag står för just nu och mina toppar är extremt slitna och tråkiga. Jag tänkte klippa en bra bit (kanske om jag vågar) antingen slinga mig eller göra ombre eller balayage?? Sen tänkte jag även klippa lugg (!!!) Alltså Linn Ahlborg lugg inte pannlugg hehe. Men som sagt vi får se jag har ju ett tag kvar på mig att bestämma och sen får jag kolla med Mikaela och se vad hon tycker.

Ha det bäst. Vi hörs xo

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229