Jag hjärta iskaffe

Detta är världens godaste iskaffe och vad som är bra med det är att man : 1 kan göra det hemma, 2 det är super duper enkelt att fixa i ordning. Allt du behöver är detta pulver och mjölk. Enkelt va?

Så du följer dessa instruktioner som är på baksidan av varje liten påse med pulver. Det du gör är att du häller pulvret i ett glas / mugg och blandar med ca 2 dl mjölk! Sen är det färdigt! Tänk på att du ska blanda pulvret ordentligt bara med mjölken så att kaffet blir jämt och inte massa klumpar i botten. Det sista du kan göra är att lägga i några isbitar i glaset. Jag personligen tycker att det blir godare men det är ju helt upp till en själv.

Jag gillar verkligen inte vanligt kaffe utan jag tycker att det blir himla beskt men jag vill så gärna tycka om det så för mig blev första steget att testa iskaffe (eller andra egentligen för jag började med chailatte). Jag absolut älskar detta! Smaken är perfekt och kaffesmaken är inte alls besk. Dessutom så blir man ju pigg efteråt så det har ju faktiskt samma effekt som vanligt kaffe. Jag tycker definitivt att ni borde testa detta, ni kommer älska det!

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229