Jag har hemlängtan

Sitter och har ett doftljus tänt och en YouTube video på i bakgrunden medans jag ville lätta på hjärtat lite. Som ni vet är jag au pair i USA och har alltså flyttat hit i ett år. Vilket har varit min dröm sen jag var hur liten som helst. Jag har alltid älskat USA och har velat bo här och nu gör jag det. Känns overkligt att förverkliga sin dröm om jag ska vara ärlig. En känsla jag förväntade mig men samtidigt inte att det skulle kännas såhär är just hemlängtan. Att åka iväg såhär och dra upp alla sina rötter och flytta helt ensam är faktiskt en big deal. Vilket jag inte trodde. De i min närhet tycker att det jag gör är coolt, modigt och ballt. Vilket är sant? Jag har bara inte tänkt att det är det. Jag följer ju bara min dröm?

Jag tycker att hemlängtan är fel ord för det jag känner då jag inte saknar Sverige eller min hemstad MEN jag saknar min familj. Min släkt. Mina vänner. De är allt för mig och det känns tomt. Jag känner en viss tomhet här utan alla där hemma. Vissa dagar är självklart jobbigare än andra och vissa dagar är hur bra som helst.

Det känns modigt att jag gör detta, fatta hur mycket jag kommer att lära mig? Detta år kommer vara något helt annat som jag aldrig upplevt tidigare, det kommer vara så lärorikt och jag älskar verkligen allt här.

// Tänk på att inte ta någon för givet och njut verkligen av varje dag. //


​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229