IT’S FRIDAY

Friday, best day of the week!

Min fredag började som alla andra veckodagar vid 6:30, då jag vaknade av mitt alarm. Jag börjar jobba en kvart senare men det behövs aldrig lång tid för att göra sig iordning på morgonen. Enda skillnaden idag var att Eva (familjens förra au pair) åkte hem igår kväll, så idag är första dagen jag jobbar ensam. Jag har definitivt blandade känslor kring det. Jag har känt henne i en vecka men känns som att vi varit vänner i flera år så jag kommer sakna henne. Sen är det bäst för barnen att jag nu är själv med de, så att de inte blir förvirrade.

Jag jobbar till ungefär halv 9 & åker ofta hem och äter frukost. Idag tog jag en dusch efter jag ätit klart och åkte sen vidare till Target och ett ställe som heter Legacy Place (ett litet ute mall i närheten) som jag inte alls blev imponerad av så åkte snabbt därifrån.

Väl hemma pratade jag med mamma & pappa vilket är lika härligt varje gång, saknar de! Känns fortfarande lite konstigt att de är i Sverige i deras hem och jag är här i mitt hem, utan dem.
Jag hann även prata med mormor och morfar idag vilket var så härligt, som jag saknar de också!

Idag är det 80 degrees (25 grader C) och det är så jäkla härligt. Ikväll ska jag ut och träffa tre svenska tjejer på en middag här i Needham vilket ska bli kul!
Imorgon har jag också härliga planer.
Ha en underbar helg <3

?Xx

?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229