Göteborg - matperspektiv

Hej alla där ute! Mår ni bra? Jag själv mår prima!
På lovet så var jag och familjen i Göteborg, aka världens bästa stad, eller Sveriges rättare sagt. Jag älskar verkligen Göteborg. Vi bodde på ett hotell i Örgryte som var såå mysigt. Vi åkte ner på torsdagen och stannade i Kungsbacka på Hede gallerian. Där shoppades en hel del. Bla från Tommy hilfiger och NAKD’s pop up-store. Så fina kläder! Jag köpte en hilfiger jacka som jag använt varje dag sen jag köpte den, en svart jeans kjol från nakd, en t-shirt (ur snygg) och en gullig rosa klänning med volanger! Älskar! Sen påvägen till hotellet stannade vi på MAX, MUMMA KARDEMUMMA!

Åt min favorit, nuggets med original dipp (bäst) pommes och coca cola! Härligt.

Sen blev det ju en del annan mat också ;) Nästa dag var det en hel shopping dag på schemat och då började vi med hotellfrukost (gott) och sen en dag på stan. Där vi åt tacobar. Och sen fortsatte shoppingen. På kvällen åt vi på en turkisk restaurang i Örgryte där jag åt ris med kyckling i en yoghurt sås och en aubergine röra, svin god! Super mysig restaurang och kvällen avslutades på bästa sätt med familjen <3

Sen på lördagen packade vi ihop våra grejer och åkte till våra kompisar som bor i Önnered. Vi stannade där i några timmar innan vi tog oss hemåt. Jag skulle nämligen jobba på kvällen så vi hade ett späckat schema och det fick gå fort hem ;-)

Tack göteborg för en grym vistelse, I’ll be back <3 PUSS

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229