GLUTENFRIA BANANMUFFINS

Det första glutenfria receptet som jag hade tänkt dela med mig utav är bananmuffins. Bananmuffins är perfekta som frukost men också mellanmål/mellis om man nu vill det. Detta recept går hur fort som helst att göra och det är superenkelt. Det enda du behöver är:

4 ägg (varav 3 till smeten)

2 bananer

Bunke (+en väldigt liten)

Muffins plåt

Bär (efter egen smak)

Det allra första du gör är att sätta på ugnen 200 grader. Sen börjar du med att ta 2 bananer och lägga i en bunke och mosar dom, vilket är lättast att göra med gaffel. När bananerna är mosade tillsätter du 4st ägg. Vispa sedan ihop till en smet (med gaffeln går kanonbra). Sen knäcker du det sista ägget i en liten bunke och penslar en muffins form. När det är klart så häller du bara i smeten i formen beroende på hur stora muffins du vill ha. OM DU VILL så tillsätter du bär i formarna för att få en lite extra god smak (vilket jag starkt rekommenderar) Det sista som du gör är att ta in plåten i ugnen i ca 12 min och sen har du det perfekta resultatet på glutenfria bananmuffins!

xo Ebba​

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229