glutenfri kladdkaka

​Alla älskar kladdkaka. Det är ett faktum. Men kladdkaka innehåller i grund och botten vetemjöl. Just därför ska ni få detta recept på en ​glutenfri kladdkaka ​vilket är oemotståndlig. Feel free att dubbla receptet för att få mer smet.

DU BEHÖVER:

100 g sält margarin

2 ägg

3 dl socker

2 1/2 tsk vaniljsocker 

4 msk kakao

1/2 dl finax mjölmix

SÅHÄR GÖR DU:

1. Sätt på ugnen på 175 grader

2. Smält ​margarinet

3. Blanda alla ingredienserna i en bunke

4. Häll i smeten i en form med borttagbar kant som du tidigare smort in med smält smör

5. Ställ in i ugnen i 25-30 min

Servera med vaniljglass eller grädde.

xo Ebba

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229