Frukosttips

Hej lördaaag! Ännu en skolvecka avklarad och vädret har levererat! Idag fyller bästa vännen Clara 18!!? What?
Så idag har jag massor planerat, även Pride här i stan och jag ska träffa några vänner och ha mys knytis i parken. Mer om dagen i ett annat inlägg..
Vidare till lite frukosttips..
Om ni läst denna blogg i över två år, vilket jag kanske inte tror men då nämnde jag iallafall att jag verkligen inte är en frukostmänniska och att jag inte alls gillade frukost, det var 15 åriga Ebba. Nu två år senare tycker jag att frukost är en väldigt mysig måltid. Det pendlar väldigt mycket med hur hungrig jag är på morgonen och det avgör också mycket om jag ser framemot frukosten eller inte. Men nu kan jag med handen på hjärtat säga att jag gillar frukost och att jag till och med kan se framemot den. (Vad händer?)

Jag är inne i en period där flingor med mjölk äts väldigt ofta till frukost. Det är så gott! Jag kan variera med olika flingor och ibland ha lite bär i vilket bara gör det godare! Tips på flingor;
• All bran
• Loops
• K-special
• Cornflakes

Yoghurt eller fil är också klassiker och är som flingor och mjölk väldigt svalkande och gott. Mitt främsta tips på fil är kefir. Det finns i hallon, blåbär och naturell smak. Ni hittar dem på den laktosfria delen på Ica. Det är min favorit fil/yoghurt och det jag oftast äter när jag är sugen på det. Jag har flingor i för jag nästintill HATAR müsli. Smakar på riktigt kartong haha, usch. Min favorit kefir är hallon, den är bäst!

Sen brukar jag alltid äta en smörgås till filen / flingor. Mitt favorit bröd atm är levainbröd. Äääälskar verkligen det, med smör och kalkon, eller kycklingpålägg. Är också gott med Philadelphiaost och vanlig ost på. Hett tips verkligen!

På bilden ovan åt jag även en yoghurt. Det är en banan och vaniljyoughurt och är helt klart min favorit yoghurt. Den är så sjukt god!! Passar perfekt med kanske allbran (som jag äter på bilden) eller k-special!

​Xx

Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
åh älskar vanilj youghurt, så sjukt gott!!nouw.com/sihamklingofstrom
ebbakarehag
ebbakarehag,
håller med! så så gott!!nouw.com/ebbakarehag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229