Första gången i Brooklyn

Tjaaa gänget!!!

I helgen har jag varit i New York med Tilde. Vi möttes där i fredags på vårat hotell som låg i Lower Manhattan, financial district. Vi började fredagen i nevvan i Soho, där vi skulle äta brunch. Det var en dryg timmes väntetid så vi gick runt i soho tills vi gick tillbaka till det kända brunch stället: Jack's Wife Freda.

Jag älskade verkligen detta brunch ställe, 9/10. Maten var svin god, menyn hade allt & trevliga waiters. Rekommenderar starkt. Minuset var bara att vi fick vänta och att man inte kunde boka bord, vilket är vanligt på sådana ställen, som tur var fick vi inte vänta så länge! Är du i New York, vill du inte missa detta ställe. Efter brunchen var vi sugna på att dra till Rockefeller center och åka upp i Top of the rock, bland det mest turistiga som finns MEN utsikten över nyc var fantastisk. Ångrar det verkligen inte.

Sedan gick vi längst 5th avenue några blocks men med tanke på att det var black friday så var det extremt mycket folk, så valde vi att gå på Madison ave istället, ner till flatiron building och därifrån tog vi subway till hotellet för att fixa oss inför middag. Vi åt middag i Brooklyn, min första gång där, på en restaurang som heter Cecconi's Dumbo. De hade riktigt god mat, det var en italiensk restaurang. Jag tog en pasta, tilde en pizza och sen tog vi en efterrätt. Vi gick definitivt därifrån mätta och belåtna kan jag säga...

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229