första & andra maj

Så skönt att man kan checka av måndagen. Alltid lika skönt. Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande från bloggen på senaste tiden så ska jag verkligen bli bättre på, jag lovar.

Igår (söndag) så sov vi väldigt länge. Vi va alla 3 helt slut efter den valborgen som vi hade. Vi gjorde pannkakor till frukost som blev så sjukt fula och degiga. Nånting hände med smeten men vad vet jag inte? Vi tog det lugnt, gick promenad och lite så och sen efter tre nån gång åkte dom hem. Då passade jag på att hoppa in i duschen för mitt hår var så flottigt och äckligt. Efter duschen klädde jag på mig och packade en väska och sen kom pappa och Alex hem en snabbis från deras match. Efter typ 10 min åkte dom iväg igen för att hämta våra nya dynor till båten som var hemma hos farfar. Jag åkte nästan direkt efter dom. När jag hade kommit en bit på moppen så insåg jag att jag knappt hade någon bensin kvar så jag var tvungen att stanna och tanka hehe. När jag väl kommit ut till Sundbyholm så hade pappa köpt med sig mat vilket passade perfekt så hungrig som jag va. Vi satt och åt och myste ute i båten innan det blev för kallt där uppe i sittbrunn så vi vart tvungna att åka därifrån. Jag åkte då hem till mormor och morfar. Jag kom hem till dom ungefär 8:10 så vi kollade på tv, mästarnas mästare & springfloden! Bästa serien just nu, hett tips !!

Idag vaknade jag upp hemma hos mormor och morfar. Jag var såå trött för vi hade stannat uppe sent och pratat igår kväll. När jag hade mornat mig så gick jag upp, duschade, bytte om och sminkade mig litegrann. Sen fick det bli frukost. Jag åt min macka och sen fick jag lov till att fortsätta sminka mig för jag inte hann klart innan. När klockan var in emot 10 sa jag hejdå och tog moppen in till skolan. Vi hade idrott första där vi dansade vals. Alla nior måste lära sig det till balen som är om några veckor hahah. MEN det var faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig. Lite stelt i början men det försvann snabbt. Efter idrotten var det äcklig skollunch på schemat och följt av det matte och franska. Skolan hade även släpat dit den minsta och rostiga grill jag någonsin sett haha för att grilla korv och vego burgare. Tydligen var det deras "årliga grillfest" men jag har gått på denna skola i tre år nu och jag har aldrig varit med om nån jäklans grillfest?

Sen jag kom hem har jag bara tagit mig en "lång" promenad och kollat igenom gamla bilder, men nu ska jag ner och grilla med pappa!! Äntligen är det väder för det också!!

xo Ebba

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229