FASHION AND LIFESTYLE

​Hej hörrni!

Jag har på senaste tiden tänkt på vad för kategori jag kan säga att min blogg tillhör. Tidigare har jag inte velat kategorisera bloggen utan jag har känt att jag ska kunna blogga om allt möjligt. Det har funkat, visst, men nu känner jag att mina inlägg har blivit väldigt röriga och att det inte är konstigt att ni inte förstår vad som händer i mitt liv. Grejen är den att jag inte vet det själv. Att blogga har alltid varit en trygghet för mig. Jag tycker det är skönt att få skriva av mig. Bloggen är som en dagbok för mig och jag vill i framtiden kunna kolla tillbaka på mina år i tonåren och vad jag höll på med. Men när jag inte själv förstår vad jag skriver om kan det inte vara bra. Det känns som att mitt liv har varit väldigt oklart på senaste tiden men nu när det är sommarlov så ska jag se till att styra upp livet och bloggen. 

Det har känts så tråkigt att jag inte har publicerat några bra inlägg för bloggen är liksom min hobby. Jag älskar att sitta och skriva. Det är det bästa jag vet och det känns verkligen som att jag brinner för det som jag skriver och att jag då inte kan prestera så bra som jag vill och det gör mig tokig. 

För drygt ett år sedan slutade jag i fotboll. Jag trodde aldrig att jag skulle göra det. Aldrig! Fotbollen var liksom allt jag hade. Det var min trygghet. Att åka iväg på kvällarna och träna med laget. Jag älskade verkligen fotboll och när det tog slut stannade allting upp. Hela sommaren och hösten var egentligen skit men i vintras bestämde jag mig för att blogga och det har verkligen hjälpt. Jag får göra det jag tycker är sjukt roligt men samtidigt lätta på hjärtat och därför vill jag inte bara skriva om min vardag på bloggen, utan jag vill också vara mer personlig. Så därför kommer det att komma många personliga inlägg samtidigt som jag ska förbättra mina resterande inlägg som kommer att vara lite mer inriktat på​ just ​Fashion and Lifestyle​! 

Det känns som att jag kommer kunna prestera som bäst om jag gör såhär så jag hoppas att även ni läsare tycker att det är en bra lösning och att ni självklart kommer att fortsätta/börja läsa bloggen!

Kraaaaam


​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229