En natt i båten

Hej på er ! <3 hur mår ni?

Själv mår jag rätt bra! Det är ju långhelg trots allt ;-)
I onsdags hade jag en lektion (frisör) och sen gick jag hem igen och lite senare drog jag iväg på träning. Älskar onsdagsträningen, roligaste timmen i veckan.
Efter våran första ute träning i solen hämtade pappa och lillebror upp mig för att vi skulle åka till båten. De hade köpt pizza till middag så det fick de bli.

Jag duschade och sen spelade vi spel och umgicks med varandra vilket var väldigt mysigt. Utrymmet på båten blir (självklart) mindre och man blir ”tvingad” till att visa hänsyn mot varandra. Vi umgås som mest på sjön vilket jag älskar! Det är en sån mysig stund och så himla fridfullt.

Dagen efter, alltså igår, torsdag var det jobb som gällde. Det var den första ”riktiga” säsongspremiären för i år. Så det var högt tryck och mycket folk i det soliga och varma vädret. Det var såå roligt att jobba igen! Saknat detta jobb och nu är det äntligen säsong igen, HÄRLIGT!
Fredag idag, jag har jobbat min andra och sista dag för denna helg och nu får jag ”helg” på riktigt. Fatta att jag varit ledig från skolan i två dagar men jag har fortfarande två till?? Underbart!

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229