En bra start på dagen

Denna onsdagen började med att mamma kom in och väckte mig rätt tidigt faktiskt, halv nio. Jag har ju helt ställt om både kropp och hjärna så att försöka ta sig upp var omöjligt. Efter ett tag tog jag mig i kragen och bara slängde på mig en klänning, körde 2 magövningar och tog mina mediciner. Sen gick jag och mamma till vårdcentralen. Jag var tvungen att gå dit för att göra olika prover för att när jag låg inlagd på sjukhuset för cirka 3 veckor sen så var det ett annat barn på min avdelning som hade en sjukdom som tydligen kunde smitta mig. Så enligt smittlagen så måste sjukhuset alltså informera mig om detta. Bakterien som barnet hade var meticillinresistenta stafylokocker.

Efter jag tagit proverna så gick vi en liten promenad och sen vidare till coop för att köpa färskt bröd till frukost! När vi kom tillbaka till lägenheten så åt vi frukost med min syster och bror.

Idag har jag inga andra planer än att träffa min kusin som för 6 timmar sedan kommit hem från Kreta. I´ve really missed her <3

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229