BE PROUD OF YOURSELF

Känner du dig inte tillräcklig? Känns det som att allt du gör blir fel eller att du aldrig är bra nog? Listan kan göras lång och kraven ännu längre. Tänk aldrig att du inte räcker till eller att du aldrig är värd det där sista eller allt som du inte klarat av. Tänk istället på vad du är grymt duktig på eller hur otroligt vacker du ser ut när du går utanför dörren. Tänk aldrig, fan, jag åt den där äppelpajen igår och det syns ju faktiskt lite på mina lår idag. Eller att jag inte fick det där höga betyget jag ville ha, tänk istället att wow, jag har faktiskt tagit körkort, hängt med vänner, tränat för min egen del eller kämpat på som en riktig krigare för att nå ditt mål. Du ska vara stolt över den du är och den du har blivit samt vad du har uppnått. Inte vad du inte uppnått.

Ta mig som ett exempel:

Jag var sjuk i anorexia i över tre år. Den satt fast riktigt ordentligt och den kan fortfarande ibland göra sig påmind. Idag har jag ett antal olika jobb, går i skolan på fulltid vilket jag definitivt inte gjorde för 6 månader sedan, har resor att se framemot, studenten och jag har tagit körkort och blivit friskförklarad. Det borde verkligen vara tillräckligt. Det är okej att inte alltid må på topp och det har jag lärt mig.

Lista upp saker som gör dig stolt och sånt som DU har åstadkommit. Fokusera inte på de negativa tankar som så lätt kan komma. Lev livet lite extra och be proud of yourself and what you´ve become.

​Xx

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så viktigt inlägg! Följ mig så följer jag såklart dig 😊nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229