Balayage and much more

Heeej alla glada, fina och underbara som läser detta. Just DU ÄGER!

Jag mår förövrigt bra. Om det är någon som undrade. Mitt liv rullar på och veckorna går hyfsat snabbt tycker jag. Jag har fått göra massvis med roliga saker på både skola och min praktik, hängt med kompisar och jobbat. Jag har även gått ner på en näringsdryck om dagen så snart slipper jag förhoppningsvis den andra också (!!)

MEN lets talk about vad jag har gjort för frisör jobb senaste tiden. Jag har klippt min lugg, kanske det minst roliga/intressanta men iallafall. Jag har klippt + färgat min lillasysters kompis Ellen. Hon ville göra en helfärgning så jag färgade hennes hår i en 6a och sen klippte jag cirka 8 cm av längderna. Hon blev superfin och passade jättebra i det.

jag och jennifeeeer <3

jag och theo(linda) <3 jordens roligaste !

när theo och jennifer fixade mitt hår en fredaaag.

Det senaste roliga var idag på la praktik när jag spontant såg att min kusin hade bokat tid hos en av tjejerna på salongen och det hela slutade med att hon blev min kund! SVINroligt!!! Hennes önskemål var att bli så ljus som möjligt men inte med slingor för hon ville slippa utväxt och behålla sin naturliga botten. Vi beslutade att göra balayage. Älskar själv den tekniken och är jäkligt sugen på att färga så själv faktiskt. Iallafall det gick verkligen såå bra och Moa blev så himla snygg i sitt nya hår. Hon ser verkligen ut som en ny människa!

FÖRE:

EFTER BLEKNING:

EFTER STYLING:


​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229