att fira högtider utan sin familj

christmas day började med att dylan springer in till mig vid 3am helt överlycklig att det var jul & jag var helt redo att gå upp innan jag såg vad tiden var så då gick jag och la dylan i hans säng så att han fick somna om.
sen när det faktiskt var morgon så öppnade vi våra christmas stockings som var fylld med presenter (även till mig.)

efter att ha fått mycket presenter så lekte barnen med en del och vi började fixa julfrukost. jag hade faktiskt gjort tomtegröt bla vilket de verkligen gillade vilket var riktigt roligt! senare hade vi jullunch med rökt lax, avokado sallad, räkor, hembakat bröd & allt vad det var.

vi öppnade även presenterna som var under granen, åt kalkon middag, spelade spel och hade det mysigt. julen var inte alls som jag brukar ha det. jag brukar spendera den med min familj men detta år var jag långt från där min familj var men jag fick fira med min lilla extra familj, här i boston, där jag fått ta del av amerikanska och irländska traditioner. vilket gör mig så tacksam! jag har fått se och uppleva så mycket hittills och jag kommer att få se och uppleva ännu mer. riktigt häftigt om du frågar mig ;)

?Xx

?

Gillar

Kommentarer