ÅRSRESUMÉ 2018

Nu börjar 2018 lida mot sitt slut. Det har därför blivit dags för en årsresumé.

JANUARI:

På nyårsafton var jag på en fest så året började ju där, men den 2 januari åkte jag och min familj till Barcelona. Det var en resa som jag och mina syskon fick i julklapp. Vi hade aldrig varit där tidigare men w o w vilken stad. Vi alla älskade Barcelona och de 6 nätter vi var där.

Däremot när skolan drog igång så började jag må sämre. Mitt mående tog över en stor del av mitt liv och det var tillslut det enda som fanns kvar. Det blev ännu en sjukskrivning för mig från både skola och jobb.

FEBRUARI

Årets andra månad var här och om jag ska vara ärlig så kommer jag knappt ihåg något av den. Bra minne. Jag var fortfarande sjukskriven men en sak jag kommer ihåg är att vi åkte till Göteborg. Umgicks med min gudfar och och hans fru och deras tre underbara barn. Vi bodde på hotell och myste en hel del innan vi åkte hem igen. Minns också att vi åkte till Romme för skidåkning, riktigt roligt! Mamma och mormor fyller och fyllde år här i mitten på februari, dagarna efter varandra dessutom.

MARS

Saker och ting flöt på och jag insåg väl mer och mer att jag behövde anstränga mig för att kunna ändras. /// Vill inte dra hela vårdhistorien men om ni någongång varit i behov av psykiatrin och ätstörningsvård så vet ni nog vad jag menar. /// I mars åkte jag också till Sälen med min morbror och pappa. En härlig weekendresa med snö, skidåkning och skoteråkning.

I slutet av Mars kom även påsken, vilket var ganska tidigt tror jag? Jag spenderade påsken hemma med familj + mormor & morfar.

APRIL

Livet stod inte på paus längre utan jag hittade på saker. Åkte till Stockholm ett antal gånger, en av gångerna skulle jag till HOV1 konsert på Annexet. Det var en så himla bra kväll kommer jag ihåg!! Firade Valborg och var mycket med Kristin. Tränade, tog mitt första springpass på två år och våren började komma. JAG BÖRJADE I SKOLAN IGEN! Blev jätte välkomnad av klasskompisar och lärare.

MAJ

Snacka om att vädret levererade tidigt i år (& hela sommaren) men det märktes så tydligt i våras. Jag firade Katta och Tildes 18 års dag. Parken zoo säsongen drog igång, alla var taggade så det knakade, skolan drog ihop sig, pappa fyllde år och det bästa med maj: JAG AVSLUTADE MIN BEHANDLING I ÄTSTÖRNINGSVÅRDEN. Var så otroligt stolt över mig själv och är fortfarande det än idag. En bra månad!

JUNI

Sommar månaden juni var här. Skolan var i stort sett avklarad och levde livet med vänner. Var aldrig hemma längre kändes det som. Jag och mina vänner hittade på saker hela tiden och det var så roligt. Jag slutade skolan, dagen efter var det studenten. Jag skulle fira Mathilda! På kvällen blev det fest med Kristin och Gabriella, ROLIGT. Jobbade mycket i juni på parken, värmen försvann inte, sov i båten, drog till badstränder, hade picknickar och sen var det mycket fest och krök. Samt midsommar, enda dagen i juni med dåligt väder? hehe. Spelade mycket tennis med min bästis kompanjon.

Morfar fyllde även år i slutet av månaden.

JULI

Min lillasyster fyllde 16 år, vi åkte till Stockholm och gröna lund. Firade Wilma vid ett tillfälle och senare i juli fyllde Sara år och båda fyllde 18 i somras. Högsäsong på parken vilket resulterade till mycket jobb vilket är roligt. Vädret höll i sig, jag solade när jag var ledig och träffade kompisar. Vi åt ute, åkte och badade, åt glass, och bara hade det allmänt mys på sommaren. I slutet på juli åkte jag och Emma till Utö där mamma, pappa, Alex och morfar låg med båten och våran vecka i skärgården började.

AUGUSTI

I denna månad var det min tur att fylla 18. Äntligen. Båtsemestern fortsatte och här hade jag även min 18 års brunch med Hawaii tema, super lyckat! Fyllde år, tog körkort, åkte till Göteborg och bodde på hotell och spenderade en dag på Liseberg. Skolan började, firade 300 dagars första veckan vilket var roligt. Det var även nobelmiddag med parken zoo-gänget.

SEPTEMBER

Skolan var i full gång, rutiner kom tillbaka, började jobba på mitt nya jobb samt lära upp nya på caféet. Alex fyllde 13 år och sommaren hade kommit till sitt slut.

OKTOBER/NOVEMBER

Oktober var det jobb, skola och fest på repeat. Jag och Jennifer shoppade i vintage butiker. Jag spelade tennis med Lyudmila och tränade småttingarna. Firade kompisar och min kusin Moa som fyllt 20 med henne och hennes kompisar. En jätte rolig kväll. På höstlovet åkte jag till London med Emma. Vi var där 6 nätter och hade bästa veckan tillsammans bara hon och jag. När vi kom hem så fyllde Jennifer år, firade henne med middag och utgång.

DECEMBER

I december åkte vi till USA i tre veckor och innan det gick jag i skolan en halv vecka innan jag blev sjuk och var hemma från skolan. Resan var så himla grym och lyckad. Vi bodde i Fort Lauderdale, Orlando, Cape Coral och Miami. S A K N A R

TACK FÖR ATT NI FÖLJDE MED MIG 2018, ÄR NI MED MIG 2019?????? NU KÖR VI!!

​Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229