Äntligen ett socialt liv

Hej på er!
Jag fick JÄTTE fin respons på mitt senaste inlägg och tack snälla för att ni kommenterar och följer, betyder oerhört mycket ska ni veta.

Från att ha levt ett helt isolerat liv där jag bara var på mitt rum, svälte mig själv, tränade och drog aldrig upp persiennen på mitt fönster. Jag träffade aldrig vänner för det kunde ju innebära MAT. Shit va farligt tänkte min ätstörda-hjärna. Hela jag var ätstörd. Mitt bmi var farligt lågt, jag såg ut som ett dött vandrande skelett där alla ben på min kropp stod ut och jag mådde skit. Idag, mår jag nästan bättre än någonsin! Jag minns inte ens hur det var att vara frisk men nu kan jag nästan förstå. Wow så underbart.
Ikväll har jag tryckt chips, popcorn, godis, dricka, melon och vindruvor enda tills det var slut och min mage var uppsvälld som aldrig förr och jag verkligen såg gravid ut. Hatar det känslan just där och då men nu när det är lite senare kunde jag inte bry mig mindre. Svullnaden har gått ner och allt känns ”normalt.”
Min ätstörning ville ju inte att jag skulle ta av något som jag och mina vänner hade köpt i affären och just därför åt jag av allt. Känslan var ju att jag hade gått upp 20 kg och blivit smällfet men har jag blivit det? Nej. Ätstörningen och anorexin kommer alltid att få oss att tro att det den säger stämmer, vilket det aldrig gör. Du är starkare än din ätstörning och du kommer att besegra den, om och om igen.

​Xx

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
vilken fin text <3 och riktigt härliga bilder!nouw.com/emellie_larsso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229