Acai Bowl i Wellesley

ONSDAG: Jag släppte av barnen som vanligt, morgonen gick bra vilket var skönt. Efter jag släppt av den yngsta så hämtade jag upp Rebecca och Sara för att vi skulle åka till Wellesley och äta frukost. Vi alla tog varsin acai bowl som var riktigt god. Vi satt där och pratade iallafall en timme innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till Needham och TJ Maxx samt Stop&Shop. Där kunde jag handla lite ingredienser till imorgon då jag ska spendera fredagskväll med barnen så tänkte jag att vi skulle göra chokladbollar. Så jag behövde handla till det. Jag hittade även en morgonrock som jag letat efter snart två veckor :)

Hämtade även upp mitt äldre värdbarn tidigare igår då hon hade early release och vi åkte och åt lunch på en restaurang som heter three squares. Mysigt med lite egen tid med henne. Sötnosen.

TORSDAG: Imorse lämnade faktiskt mamman barnen på skolan så jag var off tidigare än vanligt. Så jag hann prata med mamma innan jag skulle iväg och träna med Rebecca. Vi körde ett pass tillsammans vilket var super roligt. Efter åkte vi till CVS en snabbis och sen vidare till French Press, vilket är ett Bakery & Café. Där köpte jag en is americano och en mixed berry scones, SÅ GOTT.

?Xx

?

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229