20 questions 20 answers

Här kommer en lista med 20 frågar och svar..

1. om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? SVAR: Bianca. Älskar det namnet till min dotter och annars har jag ett urfint unisex namn till mitt första barn.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? SVAR: Sex utan kärlek.

3. Har du bra självförtroende? SVAR: Ja. Jag har jobbat i evigheter känns det som med mitt självförtroende och självkänsla och nu jäklar är jag stark och snäll mot mig själv i sättet.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? SVAR: (1) Träna och stretcha mer. (2) Fundera vad för typ av stil jag vill ha till hösten osv. (3) Gå och hämta ut mitt körkort.

5. Beskriv ditt drömutseende. SVAR: Brunett, bruna ögon, smilegropar, kortare.. typ det antar jag!

6. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet? SVAR: Dylan eller Philipe.

7. Har du kvar klädesplagg från när du var liten? SVAR: Ja, mina föräldrar har sparat mycket från när jag och mina syskon var små och tror jag har mina första små skor också. SÅ söta!!


8. Varför har du just den profilbilden på Instagram? SVAR: Ingen aning, vet aldrig vad jag ska ha för profilbild.. blir aldrig nöjd ändå haha.

9. Vad väljer du, MAX eller McDonalds? SVAR: MAX alla dagar i veckan, äter dock redan där 1-2 gånger i veckan och tror att det räcker, hehe.

10. Hur uppvaktar man dig? SVAR: Oj, kom hem till mig och ta med dig något, antingen ätbart eller något att göra. Ring mig och prata i telefon länge, fråga hur jag mår och bara mysa hela tiden när man träffas liksom.

11. Har du rykten efter dig? SVAR: Jag vet att jag hade det förut men hoppas inte att jag har det längre haha, vore inte det bästa tbh.

12. Din absolut sämsta egenskap? SVAR: Mitt tålamod.

13. Din bästa egenskap? SVAR: Är stark som person samt att jag har lätt till skratt och älskar skämt.

14. Kan man vara vän med sitt ex? SVAR: Känner ingen som är det? Utan tror mest att det skulle vara konstigt.. men man får göra som man vill.

15. Har du kysst en kompis? SVAR: Ja, väldigt många, väldigt ofta haha.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande? SVAR: Ja, inget fel med det utom att det självklart är tråkigt att inte bo i samma stad eller liknande men vill man så kan man.

17. Hur lång är du? SVAR: 1,76.

18. En vacker person? SVAR: Finns många, men tycker Taylor Hill är extremt vacker.

19. Ett boktips? SVAR: Hehe alltså jag läser aldrig böcker, verkligen inte. Den första boken jag läser nu på tre år är Therese Lindgrens första bok och den är väl bra, Minns att jag läste en bok om Utöya när jag var typ 13 som var hemsk men väldigt bra skriven och lärorik.

20. Bäst just nu? SVAR: Att jag fått nytt jobb, börjat i fotboll igen, tar studenten om 290 dagar och att jag har härliga resor framför mig. Längtar till mycket nu..

@sihamklingofstrom tack för inspirationen!!!

​Xx

Gillar

Kommentarer

faanniiis
faanniiis,
Kul inlägg 😊nouw.com/faanniiis
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229