Kväll före operation

Nu är jag jätte- jättetrött! Det har gått i ett hela dagen. Tror Martin och jag har haft max 15 minuter när han och jag bara har kunnat sitta och prata med varandra. Men allt har gått bra.

Jättejobbigt förstås att lämna Leonore i morse. Igår på kvällen sa hon plötsligt utan förvarning när vi satt i soffan "Stanna mamma" och då vill jag bara börja gråta. Men nu måste jag vara borta den här tiden, för att få möjlighet till en lång framtid tillsammans sen.

Kort sammanfattat har jag idag bla träffat narkosläkare, gjort ultraljud på hjärtat för att se att det klarar operation. Träffat mina kirurger och fått info om morgondagen och fått ställa en massa frågor. Jag fick också se röntgenbilder på mitt sarkom, vilket var väldigt intressant. Däremellan blodprover, kontroller m.m.

Jag rullas in till operation 7.15 imorgon. Operation hela dagen. Får träffa läkaren på kvällen, men ligga kvar på uppvaket över natten, där de har god koll på mig.

Så Martin säger jag hej till imorgon bitti, sen ses han och jag inte igen förrän på onsdag.

När jag kom på rummet i eftermiddag, stod här fantastiska blommor, ballonger och fina kort från släktingar i Falsterbo och Stockholm. Det gjorde mig så glad och de kommer jag njuta av nu när jag ska spendera mycket tid här.

Nu ska jag försöka få lite kvalitetstid med Martin, innan det är dags för att sova. Kl 6 imorgon ska jag duscha, sedan gäller det.

Ber om alla era tankar, böner, tummar, tår, ljus och energi, vad ni kan ge. Nu måste detta bara gå vägen ❤️!


Gillar

Kommentarer

Elisabeth Svensson
,

Tillsammans är ni starka. Många tankar o kramar ❤❤

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,

Tack 🙏❤️!

nouw.com/ebbahjertstedt
Charlotta Wallqvist
,

Hittade till din blogg via Maria, och vill bara att du ska veta att alla tankar kommer finnas hos dig imorgon Ebba! All styrka och kraft, och hopp om snar bättringen och en nystart på livet❤️

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,

Tack Charlotta 🙏❤️!

nouw.com/ebbahjertstedt
Evabar,

Kram ❤️🙏

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,
Karinology,

Bamsekram!!! 🤗💗

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,
Caisa
,

Stor kram och ännu större lycka till Ebba! Vi tror på mirakel. 💕🤗

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,
Ingajohansson
Ingajohansson,
EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,
Klara
,

Stor kram och lycka till. Ni är starka tillsammans. Vi håller alla tummar här <3

EbbaHjertstedt
EbbaHjertstedt,