Header

Igår var jag som sagt på vårdcentralen, vilket resulterade i en hel del medicin nu i en vecka.. Jag har åkt på lunginflammation så det var inte konstigt att jag mått dåligt det sistone. Och vi som bara trodde det var en vanlig förkylning. Så kan det gå, men nu får jag bara blicka framåt för nu kan det bara bli bättre!!

Vaknade runt halv tio idag och kände direkt att febern redan har avtagit en del, så skönt! Det blev även scones och te till frukost idag med mamma. Tyvärr har min laddare till datorn lagt av så kan inte redigera mina bilder:(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Startade helgen med över 39 graders feber, inte så himla kul. Har nu haft en konstant förkylning med snuva och hosta i två månader. Febern har kommit och gått ett x antal gånger under den perioden med. Så imorgon ska jag ner till vårdcentralen och kolla vad detta kan vara eller om det enbart är virus. Det är ju lätt att dra på sig något när man jobbar inom förskolan men detta känns ju inte riktigt rätt..
Så tyvärr inget jobb imorgon vilket är riktigt tråkigt.

Likes

Comments

I somras var jag och ett gäng kompisar i Tylösand och campade. Vi var där fre-tis tror jag att det var och gud vad roligt vi hade! Mycket skratt och en hel del festande. Afterbeachen var guldvärd! Det blir vad man gör det till och jag tyckte vi gjorde det väldigt bra:) har ni inte campat med era kompisar, gör det!!

Snodde lite bilder av Ida:)

Likes

Comments

Känns så himla konstigt att vi redan går in i oktober, detta året har verkligen bara flugit iväg! Jag gillar dock luften som är på hösten. Den är så fräsch och skön på något sätt. Om det inte är allt för ruggit och kallt då hehe. För att inte tala om alla fina färger på löven, vad mysigt det är. Jag som fryser ganska lätt också älskar den här perioden klädmässigt. Stickade tröjor och halsdukar ( my favorite things!), äntligen.

Likes

Comments

  • Jag vill och ska försöka att uppdatera mer på instagram. Jag tycker det är så roligt när andra lägger upp bilder och uppdaterar ofta. Själv har jag varit riktigt usel på det..Men nu ska jag försöka lägga upp lite bilder och helst inga mobilbilder. Det ser ju så mycket finare ut när det är bättre kvalité på bilderna! Det är dock väldigt synd att när man för över kamerabilderna till mobilen och ska uppdatera instagram så blir kvalitén så sjuuukt mycket sämre än på datorn, himla tråkigt..Ett fint flöde vore ju trevligt.
  • Jag ska nog i veckan nu köpa gymkort och komma igång med träningen, på riktigt den är gången. Det är ibland lättare sagt än gjort men nu måste jag verkligen. Usch och fy. Har bland annat satt upp lite mål så jag ska motivera mig själv och försöka göra det till en rutin istället. Hösten och vintern är ju perfekta årstider att träna på då man inte gör så mycket på vardagarna. 
    Jag är en sån person som kör all in i början när jag får för mig något men sedan slutar efter 1-2 veckor.. Jag kör ofta hårt på träningen i början vilket slutar med att jag får ont i mina knän då jag överanstränger dom och kan då inte träna. Så den här gången ska jag börja lugnt och träna upp dom så jag kan fortsätta på längre sikt. 

Likes

Comments

Något jag tycker är viktigt i ett förhållande är att man uppskattar och uppvaktar varandra. Det behöver inte vara något stort eller dyrt, huvudsaken är faktiskt att det är tanken som räknas. Att man faktiskt har tagit sig tid till det där lilla extra och visar sin uppskattning för sin partner! Så med det sagt har jag fixat ihop lite plockmat till mig och Pontus ikväll och snart kommer det hit lite kompisar för spel och trevligt sällskap. 

Likes

Comments

Igår slutade jag tidigt vilket såklart var skönt och passade väldigt bra då det var fredag(!!). Åkte direkt hem till farmor och farfar en sväng för lite kaffe och prat.
På kvällen åt vi bakpotatis med lite tillbehör, vilket jag älskar. Skulle nog kunna leva på potatis haha, såå gott. Men efter det och med magarna fullproppade badade jag, Robban, Olivia och Pontus jacuzzi, bra start på helgen med andra ord.

​Får bli en kass mobilbild.. 

Likes

Comments

Som rubriken lyder kommer inte jag fira varken jul eller nyår i Sverige i år. Jag ska istället bege mig utomlands och åka till Thailand. Vilket kommer bli helt underbart och oerhört skönt! Senast jag besökte Thailand var 2006 tror jag så det var på tiden nu!! Dock gillar jag ju julen så kommer faktiskt sakna själva "julkänslan" på julafton och allt som hör där till. Men vad gör man inte för sol och värme (??)

Likes

Comments

I cirka 4 års tid har jag jobbat på Vete&råg men innan sommaren fick jag ett annat erbjudande som jag tackade ja till. Så efter sommaren var slut började jag på ett dagis här i Hjo och har ett vikariat där. Trivs verkligen så himla bra med alla barnen och kollegorna. Saknar självklart mina jobbkompisar på vete&råg och vissa saker där men fortsättningarna var bättre på dagis. Har bland annat betydligt mer arbetstider då jag jobbar fulla veckor, det är inga sena tider och inget helgarbete. Där emot kommer jag kanske hoppa in på Vete om det skulle behövas någon gång, trivdes ju väldigt bra där!

Likes

Comments

​Från lördagens lunch. Båda tog varsin wrap, så himla goda är dom! Måste faktiskt passa på att rekommendera Vete&rågs mat, framför allt pizzorna. Helt underbara! Inte alls samma stuk som på vanliga pizzeriorna då dessa inte alls är lika flötiga på samma sätt. Utan känns lite fräschare och betydligt godare. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw