För exakt en veckasedan hade vi studiedag, vi var några tjejer som åkte hem till Klara som hade förberett brunch. Jag hade behövt detta idag. Brunch och studiedag!

Likes

Comments

Idag var en resa till Jönköping inplanerad. Jag och Hannah skulle äntligen ge Moa hennes 6 månader sena födelsedagspresent. Bio och ett restaurangbesök stod på schemat. Vi åt på N.E.O, tog varsina pizzor som var så goda! Efter det gick vi på Bridget Jone's Baby. Riktigt rolig film som passar alla! Söndagen  blev riktigt lyckad och ännu bättre blir det med studiedag imorgon.

Likes

Comments

12 dagar har gått sen sist, vad har jag hunnit med då? Inte mycket... dagarna ser likadana ut då skolan har kommit igång på riktigt. Haft vårt första engelskaprov, svenska tal, har en samhällsredovisning som ska redovisas och ett seminarie i Ledarskap. Träningarna har också kommit igång och i lördags hade vi en träningsmatch, Vinst med 4-0 då vi spelade efter tid och inte 3 eller 5 set. I skolan har vi även haft friluftsdag. Alla tvåor åkte till Hestra där vi skulle dela in oss i lag för att gå en trajet-runda. Vi skulle även paddla kanot ut till några stationer. Vi hade jätterolig och vädret var toppen. 24 grader hela dagen. Bjuder på några bilder från veckan. 

Likes

Comments

Det märks att hösten har kommit. Man börjar känna hur förkylningen och halsont börjar komma. Bara jag inte blir sjuk nu! Jag lever för tillfället på te med honung, varm choklad och halstabletter. Jag får pigga upp mig med lite höstshopping kanske, behöver verkligen ett par nya skor! 

Likes

Comments

Ojojoj, nu var det ett bra tag sedan jag bjöd på ett inlägg. Skolan har ju börjat och jag har bytt klass till den andra Samhällsklassen. Hösten börjar krypa sig på och jag är desperat ute efter en höstjacka! Veckorna börjar bli uppbokade med prov och volleybollmatcher, men jag hoppas att jag kommer att kunna klämma in en helg då jag beger mig till Stockholm. Blev ett kort inlägg men vi hörs snart igen! 

Likes

Comments

Klockan närmar sig två och söndagsångesten börjar krypa sig på. På måndag börjar verkligheten på riktigt. Istället för att ha lektioner som bara är 30 minuter långa, börjar nu allvaret. Jag har gått i skolan i 11 år, och jag har bara 2 år kvar. Två år kvar av det som varit ens liv sen man var 5/6 år. Inga fler påsklov, sportlov, jullov eller sommarlov (om man inte pluggar vidare). Med detta bjuder vi på en bild från när jag och Athena tog varsin frappuccino  på hotellet och några bilder som jag hittade på Athenas fotovägg med en massa härliga människor!

Likes

Comments

Sista veckan av arbete är avklarad! Nu är jag helt ledig innan skolan börjar. Eftersom att veckan endast bestått av jobb,  har jag inte haft något att skriva om. I Onsdags dock,  så fyllde Hannah år. Jag, Ida, Klara, Moa och Alva besökte Hannah på kvällen. Hon bjöd på god mat, och bad i jaccuzin var ett faktum. 

Likes

Comments

Efter en vecka full med jobb hade jag tillslut söndagen och måndagen ledig. Klara frågade därför om jag ville hänga med till Göteborg och bo på hotell över natten. Vem tackar nej till ett sådant erbjudande!? Jag och Klara bodde i ett eget rum och hennes föräldrar och syskon bodde i ett rum. Söndagen bestod av en massa roliga händelser. Vi åt på vapiano,  Klara fick en fluga och ett hårstrå i sin mat. Hon fick då ny mat,  men eftersom vi skulle på bio hann hon inte att äta upp det. Vi kom 10 minuter sent till bion. Men som tur var missade vi reklamen bara. Varken jag eller Klara hade koll på vad bion hette,  Mike and Dave... någonting. Efter bion gick vi och mötte Klaras pappa och bröder som varit i Ullevi och kollat på fotboll. Väl på hotellet lyckades jag och Klara åka till fel våning och fick panik när vi inte kom in på rummet. Pratade engelska med ett svenskt par. (Blev extremt stelt i hissen) och mycket mer. Dessa två dagar har helt enkelt varit toppen!

Likes

Comments

Som ni alla vet har jag spenderat veckan i vår härliga huvudstad. Många bilder har tagits, men tyvärr inte så många inlägg, Vi har haft fullt upp med en massa annat. Så nu bjuder jag på ett lite längre inlägg med massa härliga bilder!

I tisdags var vi på Beyoncé, så på onsdagen var det dags för shopping, en paus på Starbucks är standard.

På onsdagskvällen valde vi att ta take away från Vapiano och satte oss i Humlegården. Så mysigt!

Onsdag blev till torsdag och vi åkte ut till Fjäderholmarna. Det är så fint där ute och att ligga på klipporna och sola kan inte bli bättre. 

Jag måste självklart bjuda på bilder från båtfärden.

När vi varit på Fjäderholmarna valde vi att åka hem och byta om. Vi åkte tillbaka in till stan och gick till Humlan, en uteservering vid Humlegården.

Åt på en pizzeria i gamla stan, och vandrade vidare till Mosse Backe, där var det fullt med folk, men sånt är bara roligt. På vägen hem tillbaka till tunnelbanan valde vi att fota lite ut över vattnet. 

Eftersom att Pride-veckan började i måndags så var det Pride-tema i hela stan. Alla rulltrappor var upplysta i Pride-färgerna och alla skyltfönster hade på sitt eget sett inrett med alla olika färger. 

Som avslutning bjuder jag på lite selfies för ovanlighetens skull. vill även be om ursäkt för att vissa bilder är suddiga, men så blir det ibland. 

Likes

Comments