så bleb de ett upphåll igen. Har helt glömt bort bloggn.... idag ska jag i allafall till Alice som fyllt år och ska bli härligt att umgås hela "gänget" igen❤ snart börjar skolan och känner redan nu pressen och tror de kommer bli ännu värre nu när jag har en hund också. Finns en risk att jag kommer glömma bort skolarbeten och sånt pga henne! fan att jag inte går en linje som är om hundar typ naturbruks. Hade passa mig perfekt. Anyways får försöka kämpa 2 år till 😉 jag ska snart börja göra mig i ordning och gå en kort prommis med Esther! ni får hade


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det blev inte att fa till mamma och hjälpa till då jag ringde henne på fm och fråga om jag skulle komma men hon var redan klar......................... Såååååå jag och hanna bestämde oss för att städa och tvätta forden så de gjorde vi och Esther fick ligga i en liten lekhage brevid, sen kände jag för att utmana ödet lite och släppa lös henne på området i mitten skogen och de gick bra till en början sen kände hon för att utforska lite så hon sprang runt som en vilde och vägrade att komma, eller ja hon kom springandes mot mig men vände när hon nästan var framme.... Efter vi städat bilen for vi å köpte en korv och mjukglass, har knappt ätit mjukglass i år :o anyways, snart kanske vi ska till hockey rinken och träna lite, tränar på att ställa ut henne och måste träna i andra miljöer än på baksidan, och den hockey rinken är stängd så där finns de ingen risk att hon smiter! ;) oh well ni får hade så bra så hörs vi! :)


Likes

Comments

Godmorgon! Idag verkar vädret bli fint så hoppas de håller i sig hela dagen! Idag har jag inget speciellt planerat utan blir väl som vanligt att hänga med Esther! ;) Vi ska storstäda hela lägenheten och tvätta allt så kanske far till mamma och hjälper till någon timme! :) Ska nog få mig en tvätt lektion idag då jag faktiskt bara tvättat en gång i hela mitt liv och det var för 2 veckor sen en liten matta.............. så det är nog dags nu att följa med till tvättstugan ;) Nu ska jag i alla fall fixa mig inför dagen men ska försöka uppdatera senare! :)


Likes

Comments

Jahappp...... börjar alltid blogga men får aldrig den där riktiga blogglusten så de går seeeeeegt! MEN nu börjar min valp bli äldre och lite mindre krävande än för 1 månad sen! Hon är fortfarande väldigt krävande men behöver inte så mycket vaktande som när jag just hämtade henne! Idag blir hon 4 månader och hon är otroligt duktig för att vara så liten! Funderar på att filma när jag tränar henne och kanske lägga upp nått på youtube men det är fortfarande bara en tanke så vi får se! ;)


Likes

Comments

halloj idag är de fredag och imorgon börjar de stora hundutställningarna och vilken tid vet jag faktiskt inte utan jag försöker fortfarande klura ut det.... Idag har jag i alla fall hängt med Amanda på marknaden och på At. kändes skönt att äntligen få lämna huset och Esther 😂😂 Nu håller hon på och busar och nå fan ska hon hålla på med leksaken som piper..... Nu ska jag fortsätta leta ett schema på dessa utställningar så ni får hadeee.
visst var jag söt förr 😍😘

Likes

Comments

tjeeeena. jag suger på att uppdatera och helst nu när jag har fullt upp med Esther men jag försöker hitta den där orken att verkligen ta tag och skriva. Igår blev puppan hela 11 veckor och vi har bokat tid för vaccination och hon ska nu avmaskas. De är fullt upp och de är så mycket som ska göras, träna inkallning, träna alla möjliga saker, busa, "uppfostras", de är ett evigt vaktande och ja de är så mycket saker som ska göras så jag vet inte vad jag ska börja med😂 Det går bra iaf. hon är envis de är hon men jag tycker ändå jag sköter de ganska bra. Idag har vi klippt klona på en tass och hon är kämpig i början men efter ett tag går de lättare! Hahahaha nu ligger hon i allafall och sover och senare ikväll ska vi och mamma åka nånstans och mest troligen leka "kurragömma" då hon måste lära sig att ha koll på mig, om ni fattar ;) Nu ska jag i allafall kolla på yt så ni får hadeeee


Likes

Comments

Fyfan va slut jag är, de är helt sjukt! Hämtade ju min valp i fredags och jag har underskattat arbetet så himla mycket! + så är jag världens hönsmamma så då blir de ännu jobbigare! Hon är hur fin som helst men fick en chock när de visade sig att hon är så himla nonchalant, de ska tydligen va vanligt hos denna ras ( finsk lapphund) och min kompis som också skaffat lapphund hennes var också nonchalant i början så de vänder väl! :) Hon har i alla fall varit här i 5 nätter och hon är på god väg till att bli rumsren! första natten kissade hon inte i sovrummet, andra dagen kissade hon inte på hela dan fast andra natten var de kiss i bian men annars sover vi igenom natten, vi lägger oss sent och vaknar tidigt för mat men efter morgonmat och morgonkisset kryper vi båda ner i våra sängar. Igår var vi på en bilsväng upp till en gammal väg där vi stötte på hästar och många olika lukter, hon var även i koppel vilket hon inte är de största fanet av men jag kan inte ha henne lös, hon är alldeles för nonchalant! Sen på em kommer mamma och vi skulle väl bilträna och hitta på något annat! Nu sover puppan så ska också ta och slappna av! Ska försöka uppdatera mer! ;)

ni får hade!


Likes

Comments

hola! idag har jag vaknat väldigt väldigt sent vilket inte är likt mig. Jag har inte hunnit göra så mycket idag mer än att fixa mig och kolla nått avsnitt av Grey's. Nu ska jag käka och på en timme ska vi fa några och kolla studentbalen så de ska bli nice!:) Ska gå å käka nu så ni får ha de så bra

Likes

Comments

de är 12 grader ute men solen hade ju gärna fått komma fram...

Likes

Comments

Godmorgon! känner mig så jävla rastlös nu när jag inte har något plugg. HAHAH jag gnäller inte påt men är ba inte van att inte ha nå plugg...... Idag måste jag mest troligen till skolan eller ja biblo då jag lämna in en bok och de visade sig att jag hade glömt mitt "bokmärke" ett medlemskort, är inte alls brydd om de men känner att jag måste hämta de. Sen ikväll ska jag till en friendo som fyller år! Skulle nog också hänga med Astrid nu på fm men vi får se vad som hinns med. Ni får ha en nice dag!

2 gamla bilder från när jag var hos Booo.

Likes

Comments