I veckan ha ja haft praktik, har verkligen varit tråkigt. Så otroligt besviken på min praktikplats så de finns inte. Har iprincip inte fått göra något alls och ingen förstår de.. Usch va ja ä less..

Men annars har veckan varit hyfsad men helgen ha varit underbar fick åka hem. I fredags fick jag följa me pappa till Arvidsjaur å jobba hos han å sedan har jag varit i Arjeplog å jobbat å umgåtts med mina vänner å bara tagit de lugnt.
Ska nu ha praktik tisdag onsdag torsdag sedan till Arvidsjaur å hjälpa pappa på fredag å sedan till Arjeplog för jobb igen. Hoppas att den helgen också kommer bli bra!:) Gonatt på er!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ä de såhär att om ca 1månad ska jag påbörja något nytt, något som jag aldrig provat, men som jag tror kan hjälpa mig riktigt mycket.
Jag ska få påbörja en prövning av adhd medicinering jag tror verkligen det kan hjälpa mig på långa vägar i min vardag. De kan vara de som gör att mitt liv förändras helt. Att allt stabiliseras och att jag kan börja koncentrera mig och kanske tillochmed lyssna mer å tänka innan jag pratar. Hoppas verkligen detta kan bli min stora hjälp.

Likes

Comments

Hej, jag har just satt på en film innan ja tänkt sova, nu har alltså halva veckan hunnit gå å ja ha hunnit varit en halv dag på praktiken sen så blev ja såklart sjuk så har legat hemma å bara tagit de lugnt å försökt bli frisk. (Ganska skönt de också) Men hoppas på att kunna åka dit imorn å kanske få lära mig nå nytt, de skulle inte sitta helt fel faktiskt. Ska se filmen nu å sen försöka sova. Gonatt:)

Likes

Comments

Instagram@ebbafjellstrom