När man äntligen hade börjat känna sig bekväm i storstan var det dags att åka hem, dessa 4 månader gick för snabbt. Visst det var en stor och en aning jobbig förändring i början, men jag hade gärna stannat där någon månad till om jag fått välja det själv. Tänk att man kunde lära sig så mycket på så kort tid :)

skolavslutningen där de mindre eleverna och några från min kurs uppträdde

Sista kvällen innan vi åkte hem så gick vi ut och åt på ett steakhouse och hade det mysigt

Min värdpappa Carlos körde mig till flygplatsen på morgonen. Rätt så kul att jag knappt förstår vad han pratar om efter hela tiden men jag förstod min värdmamma helt och hållet, men han var ändå så sjukt snäll och glad även om jag mest svara med "va" till allt han sa. Det blev lite stressigt på flygplatsen för att någon hade övervikt på vöskan och sånt. Men sen kom vi på det nästan helt tomma flygplanet till Sverige.

När vi stod och vänta på våra väskor så kom de som hade varit i Paris mitt i allt, jag blev väldigt förvånad av att se Emmy och Johanna dyka upp från ingenstans.

Jag och louise möttes av hennes syster Sara på flygplatsen i köpenhamn som körde hem oss. Även om det var tråkigt att komma hem så var det väldigt skönt. Mamma och pappa välkomnade hem mig och sen överraskade Dana och Sandra mig, vilket som slutade i tårar hahah, av glädje dock 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det kändes som vi alltid hade väldigt mycket i skolan där nere, de var alltid någon inlämning eller prov som man kände sig stressad över. Så vi pluggade ofta tillsammans på Starbucks på Diversia för det var lättare där än hemma hos värdisarna, och det blev roligare för man var med kompisarna.

Vi fick även göra en heldagsutflykt till Toledo. Det var faktiskt en väldigt mysig stad. Dock så var det inte den roligaste. Kanske är det för det är en väldigt kulturell stad med kyrkor osv men det var inget som h

Likes

Comments

Helgen efter Barcelona så hyrde jag, Emma-louise, Amanda, Emma, Tilda och louise läghenhet över helgen. Vi hade lite förkrök med folk vi kände och minst sagt så var det en fett skön helg.

Likes

Comments

Skolan satte ihop en nobelmiddag till gymnasieeleverna. Vi fick god mat, folk höll tal och sjöng och priser blev utdelade, jag blev klassens framtida kriminella hahah. Det höll på i typ 2-3 timmar sen åkte vi hem.

Likes

Comments

Vi kära ju ner oss helt och hållet i Barcelona så blev ett till besök där när vi hade långhelg! Lite annat folk och en lägenhet istället för hostel. Vilket som var skönt för där kunde vi spela musik och så fanns det ju kök med kyl osv.

På favvostället opium med my loves

Vi hamnade även på en jättemysig julmarknad!

En kväll gick vi på patcha, lite finare ställe typ, för att en internationell DJ skulle spela, vi fick även reda på att han svensk. Kön in var dock så sjukt lång och DJ var inte heller speciellt bra, men det var ju värt ett försök.

Jättebra helg! Barcelona är en helt sjukt skön stad.

Likes

Comments

Något som vi pratade om redan från början av vistelsen i Madrid var att gå på en fotbollsmatch. Så när vi fick reda på att Malmö skulle möta Real Madrid så bestämde jag, Louise, Emma-Louise och Amanda oss för att gå och se en match på Santiago Bernabeu. Det va kul att träffa så många svenskar igen, men man var ovan med att man inte var den enda som kunde svenska dock så det kändes lite konstigt att höra det runt om sig. Vi köpte biljetterna en vecka innan matchen och mellan det så hann vi med en resa till Barcelona igen!

Likes

Comments

Då jag inte skrev något mer om resten av mitt liv i Madrid, så tänkte jag lägga ut ett par inlägg i efterhand, för det kommer vara kul att kolla tillbaka på senare! Här kommer några bilder iallafall

Studiebesök på pradomuseet!

Likes

Comments

Hej hej! Mina föräldrar åkte hem onsdag morgon så nu är jag tillbaka hos värdfamiljen igen, börjar faktiskt kännas som hemma här nu! Under veckan så har jag haft två spanska prov, även om jag verkligen känner att min spanska har förbättrats här så var proven inte dem lättaste, speciellt när man fokuserat på fel del hahha.

Men nu är det iallafall fredag så det ska bli skönt att bara ta det lugnt och sova ut, speciellt eftersom det är långhelg. Det är en katolsk helgdag på måndag så därför får vi vara lediga. Helgen är fortfarande lite av ett frågetecken, men jag får ta det som det kommer, brukar bli rätt så bra :)

Mina Goa föräldrar tog med min favoritchoklad hit när dem kom på besök <3333 bäzt

Likes

Comments

I lördags var det dags för halloween! Det är en väldigt stor högtid i Spanien. Gamla och unga går utklädda på gatorna, alla caféer och restauranger sätter upp en massa dekorationer och har olika specialerbjudanden. Så mina föräldrar sa att det var okej att jag gick ut på lördagen för det kommer inte finnas någon kväll av dess like under denna terminen! Så runt 11 kom Louise till mitt hotell och sen tog vi metron tillsammans till la kapital och mötte upp lite ett par stycken från klassen. Det var en toppen kväll då även klubben hade ett halloween tema och nästan alla var utklädda :)

Likes

Comments

Även om vi är i Spanien så är livet här allt annat än en semester! Förra veckan hade vi tre prov och en redovisning, så det blev lite stressigt. Fast man ska ju inte klaga, för på torsdag natt kom min mamma, pappa och syster hit! Vi hann inte göra något på torsdagkväll men på fredagen så följde jag med dem med till skolan och sen en sväng till plaza Norte 2 för lite shopping! och sedan åkte vi direkt in till Madrid för att lämna av grejer och bara gå omkring och mysa! Till skillnad från lördagen och söndagen då vi flängde fram och tillbaka på turistbussar, även om Madrid inte har så många turistattraktioner så visade jag dem några tex plaza meyor, gran via, parque de Retiro och palatset!
Felicia åkte hem söndag kväll så nu är det bara jag mamma och pappa som är här. Det känns en aning konstigt att dem är här då vardagen och livet här är något som man fått bygga upp och leva alldeles själv!

Primark på gran via!

Likes

Comments