​Hej!

Min natt var hemsk. Jag somnade, vaknade, somnade, osv. Det var antigen för varmt, för kallt, för obekväm eller något annat störande. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ta febern. Såklart hade jag feber och mådde dåligt. Jag måste ha världens sämsta immunförsvar. Det var inte så länge sedan jag var sjuk sist. Jag tog alvedon och gick till skolan även fast jag var sjuk. Jag klarade förmiddagen, sedan slutade alvedonen värka så jag började må dåligt igen. Jag tog en alvendon och sedan mådde jag bra igen. Jag borde kanske stannat hemma och vilat idag. Men jaja, nu är jag hemma och jag ligger i soffan och dricker te.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Att hitta nyttiga, energirika och lämpliga mellanmål kan vara svårt. Själv försöker jag variera lite, men det är svårt. Det blir oftast att jag äter lika. Smoothie är något jag brukar göra ofta. Man kan variera med smaker så det inte blir lika hela tiden. Jag har gjort det så många gånger så jag brukar inte använda recept längre. Mixa frysta bär, mjölk och yoghurt och sedan hälla upp i en mugg. Jag brukar göra det på morgonen ibland också, men oftast så hinner jag inte. Om man vill lyxa till lite kan man använda glass i stället för yoghurt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag besöka min nya skola. Det är samma skola, men den byter ställe. Vi ska träffa lärare, se vart vi äter mat och se klassrummen. Jag går på Engelska skolan. Nu går jag på junior (åk 3-6) och sedan byter jag till senior (åk 7-9). Våran klass kommer splittas och det kommer bli 6 nya klasser. Det är 6 klasser i varje årskurs (Gävles största skola).

Likes

Comments