Beddinge

Kom hem från Beddinge igår. 

Blir inget bloggande när jag är iväg så då det inte blir någon struktur på dagen och liksom finner ingen direkt tid till att blogga.

Men nu resten av sommaren är jag hemma, har varit iväg i nästan två veckor i sträck nu så skönt att äntligen komma hem. 

Beddinge är, kanske man kan säga, ett av ställena jag kallar hemma. I princip hela min släkt, på mammas sida, bor där och min mormor, mamma och moster är i stort sett uppväxta där, vilka är personer jag står väldigt nära. Har dock inte varit där särskilt mycket, vilket är synd men nu planerar vi att möjligtvis bygga en sommarstuga där, på min mormors tomt som hon haft sen tidigare. Jag vill gärna träffa min släkt oftare och dessutom är beddinge så mysig!

Dom här dagarna bodde vi i ett gammalt och pretty äckligt hus, enligt mig hahah. Det såg ut som ett drömhus utanpå med typ 30 meter till stranden men det hade behövt rustas upp lite. Men aja. Vi umgicks mycket med min mammas kusin och hennes man & barn och min mammas andra kusin Ola och även min mormors syster och hennes man, vilket var kul eftersom vi inte träffats på ett år..

Sista dagen kom min mormor (som bor i sandby) och min moster (som bor i lund) ner och vi åt middag allihopa tillsammans!

Idag ska jag, min syster, mamma och moster till Emporia (rea!!) och tänkte även, om jag hinner, springa lite. 

Resten av sommaren blir väl att umgås med vänner, ta hand om Bille, sooola, bada och ja ni vet allt det man gör på sommaren!

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Ser gott ut :)nouw.com/nettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229